Hogyan tanulhatnék?
10# Olyat tudok küldeni, amit tanultam és 2019ben kezdtem a képzést :D tehát azokat nem nagyon tudom.
A [link] oldalon nézz körbe. Tantárgyakra lebontva ott van minden. (Infós alap tantárgyak oszlopot kell nézni)
Persze nem mindenhol vannak tananyagok.
Ha ott megtetszik egy adott tantárgy és megvan hozzá a jegyzetem szívesen átküldöm.
Amúgy nekünk nem volt nagyon papíron programozás. Leginkább házifeladat beadások és laborok voltak. Egyedül ZHn kértek számon papíron dolgokat. Programozás 1ből volt ilyen durvább számonkérés utána maximum kisebb kódrészletet kellett de csak példa ként írni.
Pl.: most 5. félévben is vizsgán mondjuk van olyan kérdés, hogy "Magyarázza el mi az a Websocket és adjon példát a használatára". Itt kb 5-6 mondat írása és 3 sor kód leírása a válasz.
Tehát tanulni nem tanultunk programozni papíron.
Az előadásokon is vannak demo-k amiket otthon letudunk programozni, sőt sok tantárgyból erre extra kódot adnak ki amiből kitudunk indulni és szórakozni tudunk vele.
Amúgy a labor anyagok is fent vannak.
Pl.:
Ez egy nagyon egyszerű "vezetett" labor, ahol kb mindent leírnak hogy mit csinálj és az önálló rész is könnyű. Ez pont egy könnyű megúszós programozós tantárgy, de hírtelen ezt a labort volt a legkönnyebb megtalálnom.
Meg az "Infós specializációk" oszlopban találod a specializációhoz tartozó tantárgyakat.
Ezen felül még kötvál tantágyak meg elágazók vannak, amikre külön kell az oldalon rákeresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!