Hogyan tanulhatnék?
telefonon nem fogsz megtanulni kodolni felejtsd el.
vegyel legalabb egy chromebookot.
amugy ha webezni akarsz a freecodecamp fasza cucc.
Mint itt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programozas..
a #4-es hozzászólásomban már említettem: hatékonyan gyakorolva lehet programozást tanulni.
Ahhoz pedig fejlesztőkörnyezet kell. Ezt valamelyest helyettesíthetik az interaktív oktatóoldalak, de a kísérletező gyakorlást - amikor is magad, saját kútfődből gyakorolsz - nem.
A másik probléma a telefon, aminek kicsi a képernyője és nincs rendes billentyűzete - így eléggé kényelmetlen.
- leülsz az íróasztal mellé
- kinyitod a tankönyvet
- ráülsz a mobiltelefonra is (opcionális)
- ...
#3: nekünk is papíron volt a vizsga több tárgyból, de azért ahhoz, hogy megtanuljon az ember programozni, szerintem kell valami eszköz amin ki tudja próbálni a dolgokat tanulás közben.
Gondolom te se úgy tanultál, hogy nem próbáltad ki gépen... hiába csak papíron volt a vizsga.
Ha akarod eltudok küldeni minden létező BME Mérnökinformatikus előadas diát és jegyzetet.
Otthon megtanulhatod az anyagot.
Az én időmben a BME műszaki informatikán volt labor is az előadás mellett.. szóval nem csak papíron és jegyzetből tanultunk... Gondolom ma is van hasonló. Nem mondom, hogy nem lehet gyakorlás nélkül megtanulni papíon programozni, de azért jóval egyszerűbb géppel. Szerintem nincs olyan 30-40 évesnél fiatalabb programozó aki tisztán papíron tanult meg programozni.
#9 pls küldd már el nekem a 2002-2007-as anyagokat kis nosztalgiázás végett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!