Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Valahogy meg lehet oldani...

Valahogy meg lehet oldani azt, hogy amikor egy weboldal betölt, akkor egy program átírjon pár szót a forráskódban automatikusan? Vagy van ilyen program?

Figyelt kérdés

2021. dec. 10. 12:25
 1/8 anonim ***** válasza:
89%

A kulcsszó, amit keresel: felhasználói szkript (userscript):

[link]

ezek futtatására szolgál példának okáért a Greasemonkey

[link]

böngészőbővítmény.

2021. dec. 10. 12:33
 2/8 A kérdező kommentje:
És most mit csináljak vele?
2021. dec. 10. 12:40
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
#2: Ezt a felhasználói szkriptet - mivel sem magáról az adott oldalról, sem arról, hogy az oldalon belül pontosan hol és mit kell átírni nem értekeztél - magadnak kell kell megírni (pláne, hogy a Programozás témában tetted fel a kérdést), és alkalmazni a Greasemonkey böngészőbővítményben - ami az oldal betöltődésekor lefuttatja az általad írt szkriptet é kicseréli a kérdéses tartalmat.
2021. dec. 10. 12:57
 4/8 anonim ***** válasza:
76%

Ha saját weboldal, akkor használhatsz JavaScriptet amit a theme végére beszúrsz, és elvégzi a módosítást, de akkor már akár szerver oldalon is átírhatod, persze ezzel elmehet jó idő mire megtalálod, mi honnan, hogyan tölti be oda.

Ha más weboldala akkor, max a TE gépeden tudod ezt cserélni böngészőbe épülő bővítménybe írt JS -el, amit az #1 -es hozászolásban is linkeltek.

2021. dec. 10. 13:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Ezt kezdjél vele: [link]
2021. dec. 11. 15:24
 6/8 anonim válasza:
Ezt a kérdést ma már másodjára látom
2021. dec. 28. 00:15
 7/8 A kérdező kommentje:
Én többször nem írtam ki.
2021. dec. 28. 10:38
 8/8 anonim válasza:
Tudom, a véletlen bedobós gombot nyomogattam
2021. dec. 28. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!