Mina baj a netbeans-el?
Figyelt kérdés
Sokszor látom ha javas kérdéseknél ha a kérdező írja h netbeanst használ,hogy az első reakciok kb a következők:
Ne használj netbeanst ez egy nagyon rossz IDE
Tényleg ilyen rossz fejlesztésői környezet a netbeans vagy csak itt gyakorin szidják?
2021. dec. 9. 17:34
2/5 anonim válasza:
Mindenki olyan IDE-t használ ami neki tetszik. Ez személyes preferencia.
3/5 anonim válasza:
Azért mert nem népszerű IDE. Javasok körében főleg az IntelliJ és az Eclipse ami jobban megy. Ezeket használják a cégek többségénél. Nyilván meg van ennek az oka.
Nekem SZEMÉLYES véleményem, hogy csúnya a Netbeans GUI-ja, de biztos van, akinek tetszik és imádja. Ez az én személyes véleményem volt.
De mivel van nagyon sok lehetőség, így kedves kérdező, olyan IDE-t használsz amilyet csak akarsz. Legfeljebb cégnél lehetnek követelmények, hogy milyet használj, de ez cég függő, hogy rád bízzák vagy megszabják.
4/5 anonim válasza:
A Netbeans a Java hivatalos fejlesztőeszköze, nagyjából ezért divat utálni. Ne kérdezd, hogy miért, mert indoklást nem tudnak felmutatni.
5/5 anonim válasza:
A legtöbben eclipset használnak, az magával a java-val lett készítve és szerintem ahhoz találsz a legtöbb anyagot/infot, ami kell. Netbeanset szimplán kevesen használják, nem rossz, de van jobb is. A GUI-t véleményem szerint NetBeans-ben a legkönnyebb kezelni. A 3. nagy választás a VS Code, de ezt használják rá szerintem a legkevesebben, viszont tele van pluginokkal, amik nagyban megkönnyíthetik a dolgodat. Az én személyes kedvencem pedig az IntelliJ. Amint elkezdtem használni, nagyon rövid idő alatt a kedvencem lett. Sokkal többet segít, mint IDE, a netbeans kb 45 pluginjahoz kepest itt van vagy 1000. Sokkal jobb a debuggerje is és több dolgot lehet benne beállítani meg minden. Az egyetlen probléma vele az, hogy zabálja a ramot. Lassabb így, mint pl a netbeans, de szerintem még mindig sokkal több a 'pro', mint a 'con'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!