C#-ban egy függvényből hogy lehet úgy kilépni, hogy teljesen a Main függvényig lépjen vissza?
Figyelt kérdés
Tehát hiába lenne még függvény, ő ezeket leállítja, és teljesen az "alapig" megy vissza.2021. dec. 6. 01:11
1/6 anonim válasza:
throw new Exception(), de vakon megmondom, hogy az architechturád sz.r, ha ilyet akarsz.
2/6 anonim válasza:
Nem vagyok magy c#os, de egy gyors guglizás alapján van benne goto, szóval azzal
De az első jól mondja, ha ezt így csinálod akkor ott alapból nagyon el van rontva valami, és ez egy bűnronda megoldás lesz.
3/6 anonim válasza:
#2: A gotoval is csak bűnronda megoldás született még.
4/6 anonim válasza:
#3 ez igaz, de a nyelvi lehetőségeidet nem árt ismerni. Nagyon nem ajánlott, de a kérdésre korrekt válasz volt.
5/6 anonim válasza:
pont... ezt mondtam én is?
de amúgy nem feltétlenül, vannak legit használati esetei. pl érdemes rárekesni, a linux kernel egész okosan használja
de igen. a megoldás amit felvázoltam szintén nagyon ronda.
6/6 A kérdező kommentje:
Jó akkor elcsesztem kicsit, sorry :D
De már újraírni nagy meló lenne.
2021. dec. 6. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!