Szeretnék HTML-t tanulni. Tudtok jó könyveket ajánlani?
Figyelt kérdés
Ez lenne az első programozási nyelvem.Ismertek könnyen tanulható, lehetőleg letölthető könyveket?És ha igen, akkor linket is adtok?2010. szept. 4. 21:46
1/3 Kilisse válasza:
Nekem ez volt az első HTML könyvem, én is teljesen kezdő szintről indultam annó, és meg tudtam belőle tanulni mindent: [link]
2/3 anonim válasza:
alap: a html nem programozó nyelv, hanem leíró nyelv, de ezt bármelyik könyv az első oldalon taglalja.
Én például a Weblapkészítés házilag könyvet ajánlom, én abból tanultam
3/3 anonim válasza:
Igazából hogy a html programozási nyelv vagy sem az érdekes kérdés. Mert tulajdonképpen a böngészőt programozod benne, hogy jelenítse meg ezt és ezt, magas szinten. De általában nem tekintjük annak, és gyakorlati szempontból nem is számít annak.
Javaslom html után megtanulni a Python-t vagy Ruby-t, és akkor maradhatsz a weboldalaknál, de már komolyabb szinten :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!