Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Erre hogyan lehetne rákeresni?...

Erre hogyan lehetne rákeresni? (Django, allauth)

Figyelt kérdés

Ez most furán hangzik, de tényleg ezt keresném. Szóval van ez a Django. Létre lehet hozni felhasználókat, az allauthot használva akár facebook, google meg egyebekkel használva is, erről pedig rengeteg videó van fent. Viszont, én azt akarom elérni, hogy mikor valaki bejelentkezik, a saját profil oldalán legyen olyan lehetőség, hogy összekapcsolhassa a fiókját a facebook, vagy akár a google fiókjával. Tehát mint pl Twitchen a beállításokban van egy "Connections" rész, és ott rá lehet nyomni pl a youtube sorában a "Connect" gombra és onnantól kezdve össze van kötve a fiókod a youtube-oddal/steameddel/stb.

Erre hogy kéne rákeresni?

Bármilyen kombinációt próbálok, mindig ugyanaz jön ki, hogy hogyan lehet beconfigolni az allauth-ot, de nekem most nem az kell :D

2021. nov. 11. 18:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Ilyesmire gondolsz?

Adding Social Authentication to Django [link]

How to Add Social Login to Django [link]

Adding Social Authentication to Django [link]

2021. nov. 11. 19:46
 2/2 A kérdező kommentje:

1. Regisztrálsz Twitchre simán emaillel/telszámmal/szakálladdal

[link]

2. létezel a twitch fiókod beállításai közt

[link]

3. Van itt a Beállításokban egy Connections fül

[link]

4. A connections fülön belül Hozzákapcsolhatsz Twittet, youtube, facebook, steam, riot meg a franc tudja még milyen fiókot

[link]

TEHÁT, ahogy írtam is:"a saját profil oldalán legyen olyan lehetőség, hogy összekapcsolhassa a fiókját a facebook, vagy akár a google fiókjával."

"ugyanaz jön ki, hogy hogyan lehet beconfigolni az allauth-ot, de nekem most nem az kell"

Amiket belinkeltél, rittig ugyanazt csinálják :D

első link, konkrétan benne van a címszóban is

"Configure Django Allauth"

Majd az allauth-ot használva lehet Bejelntkezni / regiszrtálni.

A második csontra ugyanaz, ahogy a harmadik is.

Ennél jobban nem tudom elmagyarázni, hogy nem bejelentkezősdi/regisztrálósdi kell nekem, ahogy írtam is, hanem az, hogy a fiókot össze lehessen kötni egy X fiókkal. Tudod, ahogy pl twitchen vannak ilyen droppok, ahhoz hogy azokat kaphasd, össze kell kötnöd pl a riot fiókoddal, ha összekötötted, kaphatod a droppokat, DE nem tudsz vele továbbra sem bejelentkezni se semmi hasonló.

Ráadásul ezt a képküldős cuccot kellett most használnom, mert az imgur nem akar feltölteni egy képet se :D szupi :D

2021. nov. 11. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!