Python, PHP, MySQL tudással vállalkozóként lehet boldogulni?
Python, PHP, MySQL tudással vállalkozóként lehet boldogulni, ha igen, melyikkel, esetleg más programnyelvekkel? Eseti munkákat találni.
Volt egy netes ismerősöm, akivel beszélgettem egy jó ideig, azt mondta, hogy ilyen vállalkozása van, sajnos erről pontosabban nem tudtam informálódni.
Ha bármilyen eseti munkát lehetne találni ezekkel az ismeretekkel, azok a munkák milyen jellegűek lennének?
Egyik programozási nyelvvel kapcsolatos angol nyelvű kurzust találtam, amely "azt ígéri", hogy szabadúszó leszek, ha befizetek jó sokat, de "ne aggódjak mert garancia van", van jó pár szabadon elérhető anyag is és tisztességesnek tűnik az illető.
Hazánkban ilyen téren milyen lehetőségek vannak és a programozás mely területén? A "naaagy kereset" kevésbé motivál, nem azért kérdezem, hanem a munkalehetőség szempontjából.
Dicső, ha ezekben a nyelvekben van jártasságod, de önmagában kevés.
Egyrészt bár sok szabadúszó munka érhető el - például:
de "sok az eszkimó és kevés a fóka", nem elég szimplán jártasnak lenned, profinak kell lenni, sok referenciamunkával (még ha saját szakálladra alkotva csináltad őket, még akkor is).
Az "iparban" nem pusztán csak ezek a nyelvek vannak, hanem ezen nyelvekre épülő könyvtárak, keretrendszerek, webfejlesztési metodikák és egyéb eszközök - ezeket jó, ha ismered.
Mindezek köréről ebben az összefoglalóban olvashatsz:
Az ilyen "pár hónap alatt profi webfejlesztőt képzünk belőled és lesz egy biztos 400000-es kezdőfizetésed"-jellegű gyorstalpalókkal meg óvakodnék:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!