Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Rekurzív folyamatokkal hogy...

Rekurzív folyamatokkal hogy tudnad bemutatni a munkad vagy akar a munkad egyik folyamatat?

Figyelt kérdés
Valaki le tudna irni kivancsisagbol?

2021. okt. 18. 20:09
 1/7 anonim ***** válasza:
31%
Elmegyek kakálni -> amíg nem jött ki minden kaka, addig ugyan fel nem állok -> jött kaka? igen. összes kijött? nem -> amíg nem jött ki minden kaka...
2021. okt. 18. 20:27
 2/7 anonim ***** válasza:
44%

Programozó vagyok:

Jön egy random feladat a kódbázis egy olyan részén, amihez ritkán nyúlunk. Elsö körben meg kell érteni, mit csinál az adott kódrész.

Hív valam függvényt, meg valami másikat, meg valami harmadikat.

Meg kell érteni, mit csinál az elsö függvény.

Hív valami negyediket, ötödiket...

2021. okt. 18. 20:58
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

2

első vagyok, ugyan ezt írtam le. Nem a technikai részletekre kíváncsi a kérdező szerintem, hanem magára a rekurzivitás fogalmára a definíción kívül.

(tartom annyira intelligensnek a kérdezőt, hogy elolvasta a definíciót csak nem érti ez hogy néz ki a valóságban. A kakálós példa ugyan úgy átültethető egy functionbe, csak laikusnak egyszerűbb megértenie)

2021. okt. 18. 22:31
 4/7 anonim ***** válasza:
74%
1: Az nem rekurzió, hanem sima ciklus. A kettő nem keverendő.
2021. okt. 19. 00:01
 5/7 anonim ***** válasza:
13%

4

nekem kakálás közben újra kakálni kezdeni elég rekurzívan hangzik egy megadott feltétel szerint. De jól mondod: ez egy ciklus, ahogy a rekurzió is. Remélem azért azzal nem mondok újat, hogy egy while-al is felírhatsz egy rekurzív functiont és vica versa

2021. okt. 19. 00:06
 6/7 anonim ***** válasza:
55%

napkezdés()

- ha meghaltam: vége

- felkelek

- reggelizek

- munka

- ebéd

- munka

- csinálni valamit szabadidőben

- aludni

- napkezdés()

2021. okt. 19. 00:34
 7/7 A kérdező kommentje:
ez tiszta sor... ezt ertem mar :) es pl ezt a folyamatot hogy írod be fa strukturaba? :o
2021. okt. 19. 06:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!