Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Valami jó programozási könyvet...

Valami jó programozási könyvet tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés

Nos 14 éves vagyok és programozni szeretnék megtanulni,ez már régóta álmom és el nézek 1-2 15 éves gyereket aki már profi...Szóval olyan könyvet keresek amiben a programozás alapjait elsajátíthatom. (ha mondtok könyv címet,megveszem)

Előre is köszi a választ.

2010. szept. 1. 16:54
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Igazából ez már a programnyelvről kezd beszélni,de nekem olyan kell hogy mi is az a programozás stb. utána jöhetne ez.
2010. szept. 1. 18:17
 12/22 anonim ***** válasza:

hát a Tanuljuk meg a C#-ot 24 óra alatt elvileg ilyen.

a többi tényleg fősulis jegyzet, de eléggé alapoktól.

[link]

innen tod letölteni

2010. szept. 1. 18:35
 13/22 A kérdező kommentje:
Inkább a Basic-al kellene kezdeni nem?
2010. szept. 1. 18:42
 14/22 anonim ***** válasza:
azt má seholsehasznájják, meg suliba is ezt tanulod majd valszeg
2010. szept. 1. 18:59
 15/22 anonim ***** válasza:

szia!

Én a Javát ajánlanám kezdőnyelvnek, nem csak könnyen tanulható, de utána könnyebben fognak menni pl. a C nyelvek.

Van egy könyv, amit én is sokszor újra fellapozok, "Tanuljuk meg a Java Programozási nyelvet 24 óra alatt" a címe, 7000 ft. körül volt az ára, amikor én megvettem, de pontosan az van benne, amit te szeretnél, úgyhogy simán megéri.

24 óra alatt nem fogod megtanulni, de kezdésnek tökéletes.

(van egy .pdf változatom is, ha megtalálom feltöltöm neked)

2010. szept. 1. 19:09
 16/22 anonim ***** válasza:
Mondjuk azt remélem sejted, hogy a 15 évesek még baromira nem profik :D
2010. szept. 1. 19:11
 17/22 anonim ***** válasza:

Hát kb:D

én leszek 16 de kb használom av.basicet rendesen meg a c++-t:D

Az első eltudná küldeni a c#-os pdf-et?:)

E-mailt küldtem neki:D:D

e-mailem: s.zsolt94@gmail.com(msn-em is)

Ice;)(16/f)

2010. szept. 1. 19:13
 18/22 anonim ***** válasza:

Én is a Java-t ajánlanám kezdő nyelvnek, nem nehéz és sokkal könnyebb más programnyelveket is megtanulni utána. A "Tanuljuk meg a Java programozási nyelvet" című könyv nem rossz az alapok lefektetéséhez de ne várd, hogy 24 óra alatt meg tudod tanulni a mesterséget :D

Mailben elküldtem a letöltési linket a fent említett könyvhöz + mellékeltem néhány példa kódot :).

u.i: basic-et felejtsd el, kaki úgy ahogy van :D

2010. szept. 1. 20:55
 19/22 anonim ***** válasza:
Azért jó arcok vagytok, programozni akar megtanulni, fősulis jegyzet nembiztos hogy hasznos lesz. :)Ha rám hallgatsz akkor vagy C++ vagy C# nyelvel kezded, bár Java sem rossz választás.Sok sikert a tanuláshoz ! ;)
2010. szept. 4. 09:41
 20/22 anonim válasza:
Tudtommal még kezdő a kérdező és most tanul programozni, szóval nem hinném, hogy C++ meg stb. kellene neki, hanem olyan amivel elkezdene tanulni programozni. Szerintem kezdésnek a pascal nagyon hasznos lehet neki.
2010. szept. 4. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!