Valami jó programozási könyvet tudtok ajánlani?
Nos 14 éves vagyok és programozni szeretnék megtanulni,ez már régóta álmom és el nézek 1-2 15 éves gyereket aki már profi...Szóval olyan könyvet keresek amiben a programozás alapjait elsajátíthatom. (ha mondtok könyv címet,megveszem)
Előre is köszi a választ.
hát a Tanuljuk meg a C#-ot 24 óra alatt elvileg ilyen.
a többi tényleg fősulis jegyzet, de eléggé alapoktól.
innen tod letölteni
szia!
Én a Javát ajánlanám kezdőnyelvnek, nem csak könnyen tanulható, de utána könnyebben fognak menni pl. a C nyelvek.
Van egy könyv, amit én is sokszor újra fellapozok, "Tanuljuk meg a Java Programozási nyelvet 24 óra alatt" a címe, 7000 ft. körül volt az ára, amikor én megvettem, de pontosan az van benne, amit te szeretnél, úgyhogy simán megéri.
24 óra alatt nem fogod megtanulni, de kezdésnek tökéletes.
(van egy .pdf változatom is, ha megtalálom feltöltöm neked)
Hát kb:D
én leszek 16 de kb használom av.basicet rendesen meg a c++-t:D
Az első eltudná küldeni a c#-os pdf-et?:)
E-mailt küldtem neki:D:D
e-mailem: s.zsolt94@gmail.com(msn-em is)
Ice;)(16/f)
Én is a Java-t ajánlanám kezdő nyelvnek, nem nehéz és sokkal könnyebb más programnyelveket is megtanulni utána. A "Tanuljuk meg a Java programozási nyelvet" című könyv nem rossz az alapok lefektetéséhez de ne várd, hogy 24 óra alatt meg tudod tanulni a mesterséget :D
Mailben elküldtem a letöltési linket a fent említett könyvhöz + mellékeltem néhány példa kódot :).
u.i: basic-et felejtsd el, kaki úgy ahogy van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!