Hogy tudnék készíteni alkalmazástelepítőt Windowsra?
Figyelt kérdés
Készítettem Windows-ra egy konzolalkalmazást, amely szöveges fájlokat hivatott átalakítani. Az alkalmazást elérhetővé tettem a Windows jobb egérgombos menüjében, így egy szöveges fájlt kiválasztva, a program betölti azt, és elvégzi az átalakítást. Ehhez a Registry Editor-ban kellett hozzáadnom manuálisan egy kulcsot.
Szeretném, ha programon terjeszthető lenne munkatársaim között, viszont ehhez szükséges lenne egy telepítő, amely elhelyezi a futtatható programot (.exe) és hozzáadja a kulcsot a Registry-hez.
Hogyan tudnék ilyen alkalmazás telepítőt létrehozni?
2021. okt. 4. 14:14
1/3 anonim válasza:
REg file mentése és annak importálása másik gépen nem elég?
Itt van bat files példa is, de nem teszteltem:
3/3 anonim válasza:
Nem te vagy az autohotkey-es figura? Azért bocs, de egy ilyen alkalmazás telepítés nem egy bonyolult dolog. Főleg ha csak egy registry entry-t kell módosítani (bár ennyi hozzáértéssel én nem tenném).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!