Segitene valaki ebben a feladatban?
Nagyon elrontottam a dolgokat és tegnap jöttem rá, hogy van egy csomó beadandóm, de közben egy vizsgára kéne készülnöm. Tegnap megcsináltam a feladatok felét kb, de ez túl nehéznek bizonyult. C-ben kéne leprogramozni és tudom, hogy tömbökkel kéne megoldani, de nekem mégse megy. Legalább ha nem is egy teljes megoldást, de akkor valami segítséget kaphatnék, hogy hogyan kéne elindulnom rajta?
A feladat:
Írj programot, mely egész értéket olvas a bemenetről, és ezek közül a pozitívokat fordított sorrendben kiírja! Az adatsor végjele a 0 érték, legfeljebb 100 darab érték érkezhet (a végjel előtt).
Például: 2 -1 5 -7 -1 8 -3 0 -> 8 5 2
De, a 100. pozitív számot megjeleníti, mert akkor (ha csupa pozitív szám jött), a szamlalo értéke 100 lesz, ami a tömb vége után van eggyel, ezt csökkenti, így a tömb végére fog mutatni, és onnan vissza a 0. indexig kiír mindent.
Itt pedig a javított kiadás: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!