(haladó) Win 10-et lehet csupaszítani?
Figyelt kérdés
Még csak neteztem Win 10-en, kicsit hasonló xp és win 7-hez. De ez lehet csak a látszat. Szeretnék majd egy gépet összerakni win 10-zel, meddig tudom csupaszítani? Autoexec.bat, command.com, sys.ini és hasonló alap dolgokon kívül drivereket hagynék fenn, meg drwatson, rendszervisszaállítást, le tudok menni a system32-be és a mély dll részlegre szabadon törölgetni, akár csökkentettben?2021. okt. 1. 15:05
11/12 anonim válasza:
Ja, k.va hihető, hogy te Windows expert vagy de azért az felmerül kérdésként, hogy mit lehet csinálni és mit nem. Vérpistike akcióban...
12/12 A kérdező kommentje:
11, mi van proli, magas az elmélet?
2021. okt. 3. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!