Adnátok ötleteket a tanár lenyűgözéséhez?
Osztálytársammal otthon kb. fél éve elkezdtünk Pythonban nyomulni, és mindig viccelődünk azzal hogy, az osztálytársamat idézve, "flexeljünk" a tanárnak.
Na most, ez mostanra egy kissebb, véget nem érő verseny lett, és gondoltam hozzátok fordulok ötletekért.
Nekem van annyi előnyöm vele szemben hogy többet tudok, de ennyi. Ő kreatívabb mint én.
Előre is köszi a válaszokat!
Nézz utána a neural network, ML, DS alapjainak és rengeteg "könnyebb" tutorial van egyszerűbb classification-re. Na azzal már lehet "flexelni" középiskolában(?).
#1 Hogy segít a kérdezőn, hogy te 6. vagy a rangsorban? 🤣
(2) Úgy gondolom, hogy példát mutat arra, hogy sok tanulással és kitartással el lehet érni a kitűzött célt.
Elnézést, ha hivalkodásnak tűnik, nem volt szándékomban.
1-es:
- ezt miért hívod rangsornak?
- ha valóban rangsor, akkor 6. vagy a 6-ból?
- ennek mi köze a kérdéshez?
(5) és (6) Köszönöm szépen a dícséretet, igazán jól esik, bátorítást ad a további munkához.
Ezúton kérek őszinte elnézést azoktól, akiknek úgy tűnik, hogy ez hivalkodás volt a részemről, igazán nem állt szándékomban.
De ez mitol komoly siker? :) Reszt veszel egy programozasi nyelv fejleszteseben, amirol az emberek 99.9%-a soha nem hallott, de meg a fejlesztok nagy resze sem.
Magyar emberek sokkal komolyabb open source projektekben vesznek reszt.
Így hogy nem írtál semmit arról hogy hol tartotok, miket csináltok az órákon, meg hogy miket tudsz nehéz erre válaszolni. Mi anno a Doom 1 hez csináltunk pályaszerkesztőt hasonló indíttatásból, a tanár őszintén le se szarta, de legalább programozgattunk. :D
#14 megnéztem a videóidat, nincs ezekkel semmi baj, de te sem gondolhatod hogy ez olyasmi amivel nagyon fel lehetne vágni - legfeljebb középiskolában, a többi középiskolás programozó előtt. Prototípus szinten van mindegyik, ha önéletrajz mellé berakod, és büszkén mondod hogy "ezt egy hétvége alatt csináltam", akkor az lesz a reakció, hogy "hát, látszik".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!