Junior fejlesztőként mennyire érdemes távmunkás helyekkel próbálkozni?
Kevés tapasztalattal nehezebb lehet egy távmunkás beosztás?
Vannak helyek ahol ennek ellenére is 8 hét tréninggel kezdenek, de én valamiért úgy tudom elképzelni, hogy kint a "terepen" könnyebben belejön az ember. Rosszul gondolom?
Kicsit tartok emiatt a 100% online munkáktól, de a hibrid rendszer szerintem jó is lehet.
Ha vannak itt fejlesztők akik ezt olvassák, mit ajánlanak? Jobb ha hagyományos helyen kezdem a úgymond a pályafutásom hosszabb távon? (Már amíg a covid engedi ugye)
Egyébként ahogyan észrevettem, a távmunkára magasabb a bér, legalábbis amiket én néztem. Ez azért lehet, mert kevesebb energiát fektetnek belénk, és elvárják hogy teljesen önállóan végezzük a dolgunkat? (Mert ugye hagyományos helyeken szokott tréning lenni, lépcsősen indítanak a feladatokkal, senior-okkal tesznek össze, stb)
#8,#10
Ugyan én nem pontoztalak, de feltételezem a "sajna" miatt. Nagyon szembe megy a közvéleménnyel :)
Szerintem inkabb a hazugsag miatt, miszerint mindenhol tavmunka van.
En egyebkent szeretem, hogy a vilagon barhonnan dolgozhatok, nem vagyok irodahoz kotve. Raadasul igy a munkaidomet is sokkal rugalmasabban tudom beosztani, tudok napkozben fozni, edzeni, jatszani stb.
Sok helyen meroben mas mar a helyzet a tavalyihoz kepest.
Van, ahol opcionalis a tavmunka es be lehet menni az irodaba, van, ahol X napot kotelezo bent lenni, a tobbi opcionalis stb.
Az jo, mert en is, nincs tapasztalatom allami cegekkel. Evosoftnal pl. evi ~150 nap home office engedelyezett jelenleg, amit tetszes szerint vehetsz ki a szabikhoz hasonloan.
Egy Vacuumlabs-nal meg pl. mar COVID elott is engedelyezett volt a 100% tavmunka es opcionalis az irodaba jaras es ugyanez a helyzet jelenleg is.
Abbol a 8 cegbol amit emlitettel leirsz mondjuk 5-ot, ahol tilos bejarni? Kivancsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!