Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ha írtam egy automata regisztr...

Ha írtam egy automata regisztráló userscript-et, egy oldalra, amiben a captha ellenőrzést is átléptem, az most, jó dolog, vagy rossz dolog (Legális)?

Figyelt kérdés
Az oldal-ra, ha regisztrálok, trial-t kapok, és, annyi az egész, hogy ha túllépem a trial határát, hogy kijelentkezek, majd 1 másodperc alatt megcsinálja nekem a regisztrációt.
2021. szept. 17. 15:50
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
24%

Ha 8 napon belül gyógyul, akkor is bcs, csak nem bűntett, hanem vétség.

Hát, téged simán összeverhet bárki, úgy tűnik, ha rajtad múlik, megússza. :))))

2021. szept. 17. 22:30
 22/28 anonim ***** válasza:
85%
Írtál egy tesztet egy js kódra. Ebben semmi illegális nincs, ha kézzel kattintasz, lényegében ugyan azt a hatást éred el.
2021. szept. 17. 23:41
 23/28 anonim ***** válasza:
24%
Éppen azért írta, hogy NE ugyanazt a hatást érje el.
2021. szept. 18. 03:47
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
#23 Melyik lépésében nem ugyanazt a hatást éri el? Az, hogy a script gyorsabban hajtja végre ugyanazt a folyamatot, amit te ugyanúgy meg tudsz kézzel tenni, attól még a hatás ugyanaz. Amint a scripttel olyasmit tesz, amelyet egyébként nem tudna/nem jogosult megtenni (kihangsúlyozom, a hangsúly azon van, amit csinál, nem azon, hogy mennyiszer/milyen sebességgel), akkor lehet egyáltalán beszélni arról, hogy büntetőjogi vonzata lehet a dolognak. Az hogy a faszi írt egy scriptet, ami 2 perc helyett 2 másodperc alatt beregisztrál, az semmi. Akkor lehetne valami, ha ezt tömegével ráeresztené az oldalra, és ezzel akadályozná az oldal működését, de ilyesmiről itt szó sem volt ugyebár.
2021. szept. 18. 05:25
 25/28 A kérdező kommentje:
Jézusom micsoda vita alakult ki :D A captha-t úgy lépteti át, hogy mégse teszi azt, hanem csak az elemet kitörli, a captha elemet, azthittem működik, de az 5. regisztrációnál már nem tudtam regisztrálni.
2021. szept. 18. 08:54
 26/28 anonim ***** válasza:
23 akkor másképp fogalmazok: a kliens oldalra letöltött forráskódot a kutya f*sza is széthekkelheti. Ha cél lenne ennek működésnek a védelme, akkor titkosítva lenne a forráskód. Így mindenki azt csinál vele amit akar.
2021. szept. 18. 09:11
 27/28 A kérdező kommentje:

Hát 22-es, az én kódom igazából, randomizál egy szövegforráson belül dolgokat, és az email mellé + gmail.hu-t fog írni, mivel az oldalon nem kell létező email cím.

Így néz ki a dolog, a rádió gomb-ot is bekapcsolja, az év-et is beírja.

2021. szept. 18. 09:14
 28/28 A kérdező kommentje:
Az oldal javascript forráskódjával pedig, semmit se csináltam :D 6-os, igen azt teszi amit én is, és mivel, nem kell oda létező email cím, így nagyon könnyű regisztrálni, máshol nem működne az ilyesmi.
2021. szept. 18. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!