Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Videojáték fejlesztéshez kell...

Videojáték fejlesztéshez kell valamilyen alapszintű grafikai tudás, vagy végzettség?

Figyelt kérdés

2021. szept. 14. 21:43
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
0%

miért ne hasonlítsak össze és mivel ne?

A QIIIA 2000-ben jelent meg.

A játékprogramok zöme összetettségben ma sem éri el azt a szintet.

Vannak idie game-ek, amiket egy vagy max. 4-5 ember fejleszt.

Vannak játékprogram fejlesztő cégek, amelyek soha életükben nem alkalmaztak 15-nél több embert.

2021. szept. 17. 21:21
 32/39 anonim ***** válasza:

A Riotnál például 2,500 ember dolgozik .. Zöme fejlesztő. :)

Szerintem kezd el megnézni a mostani nagyobb cégeket mennyien vannak is ott ... És ki milyen pozicióba van. Mindent megtalálsz a neten...

"Vannak idie game-ek, amiket egy vagy max. 4-5 ember fejleszt."

Azért például egy GW2 nem indie game .... :D de egy GTA5 se...

"Vannak játékprogram fejlesztő cégek, amelyek soha életükben nem alkalmaztak 15-nél több embert."

Persze. Olyan is van aki egyedül írt játékot, ingyenes assetekkel.

2021. szept. 17. 21:38
 33/39 anonim ***** válasza:
Ja, a Mojang-nál meg (minecraft) hárman dolgoztak és ma sincsenek csak hetvenen.
2021. szept. 17. 22:01
 34/39 anonim ***** válasza:

#33 A Mojangnak egyetlen terméke van, és azon is minimális munkát végeznek, a Minecraftot gyakorlatilag a modder community viszi előre. Meg amúgy kivételek felsorolásával nem mész sokra. Nem tanították meg neked egyetemen, hogy példa keresésével csak létezést lehet bizonyítani? Ahhoz képest mennyit dobálózol az egyetemmel, fájóan gyengék a logikai képességeid.

Oh, és meg fogsz lepődni, de ahogy egy '90-es évekből származó PC nem tud lépést tartani egy mai modern masinával, a játékipar is igen jelentősen változott az ezredforduló óta. Leginkább nagyobb lett. Sokkal. Szóval Carmack könyvét tedd vissza a polcra, és nézelődj kicsit ebből az évtizedből.

2021. szept. 17. 23:12
 35/39 anonim ***** válasza:

Nem jártam egyetemre.

Azt nem tanították meg neked, hogy ha igaz lenne az állításod egyik fele, akkor a másik fele lenne hazugság?

Ha csak egy termék és azon sincs érdemi fejlesztés, akkor mit csinál hetven ember, tököt vakar?

2021. szept. 17. 23:39
 36/39 anonim ***** válasza:

"Nem jártam egyetemre."

Micsoda ironia. Pedig te szoktad lenézni azokat, akik nem járnak egyetemre, és lebutázni az embereket, akik nem diplomáztak le. Meg még azt is, hogy anélkül nem lehet elérni semmit... :)

Remélem akkor ezek után elgondolkozol.

2021. szept. 18. 01:18
 37/39 anonim ***** válasza:
0%

Min kéne elgondolkoznom, te nyomi?

Főiskolai diplomám van.

2021. szept. 18. 03:44
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
#37 És feltételezem tökéletesen tisztában vagy vele, hogy ma már a főiskolai és az egyetemi oktatás egy és ugyanaz. De te inkább tetteted a hülyét, hogy tovább kötekedhess.
2021. szept. 18. 04:58
 39/39 A kérdező kommentje:
Hagyjátok már abba ezt a qrva veszkedést, mert folyamatosan kapom az e-mail-eket, hogy ilyen meg olyan válasz érkezett. Megtudtam, amit megakartam, szóval ne írjatok több kommentet.
2021. szept. 18. 14:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!