Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Érdemes lenne nettó 200/300-as...

Érdemes lenne nettó 200/300-as melót vállalni pár hónapig és az alatt egy egy jobb munkát keresni? ( Munkavállalóként egyszerűbb találni )

Figyelt kérdés

Már egy ideje keresek webfejlesztős munkát, igaz, nagyon komolyan csak pár hónapja, de nem igazán akaródzik megtalálni a meló

Az egyetlen dolog ami szerintem megkönnyítené, hogy találjak, hogy van külföldön is ilyen tapasztalatom, 2 évig dolgoztam egy startupnál webfejlesztőként

Majd hazajöttem és most itt akarok melózni, nyilván nem aprópénzért, de általában azt kapom válaszul, hogy "nincs elég tapasztalat, kb mindenki seniort keres akibe belebotlok"

Azon a szinten meg még nem vagyok 2 év tapasztalattal, főleg, hogy más irányt akarok venni(PHPből, React/Vue/Angular) mint amiben a cégnél dolgoztam

A kérdés az, hogy érdemes lenne e egy rosszabbul fizető munkába belemenni és kicsit visszavenni, ebből a nézetből, hogy "ha már egyszer jól kerestem akkor most sem akarok aprópénzért".. és ha majd megvan a meló akkor tovább keresni?

28f

2021. szept. 13. 09:55
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
A kérdés témája még mindig ugyanaz mint ami a kérdés kiírásakor volt
2021. szept. 13. 11:49
 12/20 anonim ***** válasza:

Miért hagytad ott a jól fizető munkát?

Amúgy idehaza Nettó 200~300 nem olyan rossz kezdő webfejlesztőnek.

Túlkínálat van a kezdőkből akinek max 1-2 év tapasztalata van.

2021. szept. 13. 11:51
 13/20 A kérdező kommentje:

Nem bírtam mentálisan a külföldi létet, az egészségem kezdett degradálódni úgyhogy inkább hazajöttem

Értem, szóval ha azt mondom a fizetési elvárásra, hogy nettó 450-500 akkor az irreálisan magas, de még a 200-300 is olyan amit éppen megadják? Tehát 180-220 a kezdő webfejlesztőknél a reális itthon?

2021. szept. 13. 12:41
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

Ha nincs kéesítésed, akkor ez nehéz kör lesz.

Magyarországon sokkal kevesebb embert alkalmaznak szakirányú képesítés hiányában, mint nyugatabbra.

Amúgy meg, a 4-500 nettó szerintem nem irreálisan, hanem pofátlanul magas egy képesítés nélkülinek, bár akad itt olyan uborka, aki azt kamuzza, hogy nettó egy milla fölött visz haza és fél évente emelik a pénzét.

2021. szept. 13. 12:47
 15/20 A kérdező kommentje:

Diplomám van, webfejlesztő, de nyilván sok mindent magamnak kellett összeraknom kint máshogy zajlik az oktatás mint otthon, elég sok mindent a diákra van bízva

Igaz egyik interjún sem kellett bizonyítanom a papírt tehát nem tudom mennyire érdekli a munkaadókat

2021. szept. 13. 12:51
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Hogy sikerült interjú időpontot kapnod ha a CV-det be sem toltad a céghez?
2021. szept. 13. 12:55
 17/20 A kérdező kommentje:

A CV alapján voltam interjúkon de a diplomát nem kérte senki eddig

De nem ez a lényeg

2021. szept. 13. 13:02
 18/20 anonim ***** válasza:
A diplomát interjúkon nem is szokás kérni. Csak ha szerződni is akarnak veled.
2021. szept. 13. 13:06
 19/20 anonim ***** válasza:

Erdemes tudatosan felepiteni a karriert es ez neha azt jelenti, hogy kompromisszumot kell kotni, akar kompenzacio szempontjabol.

Hosszu tavon pl. tobbet er, ha mondjuk Oracle OCI-nal dolgoztal par evet elosztott rendszereken, mintha valami fintech-nel fejlesztettel volna internal tool-okat 300 bruttoval tobbert.

2021. szept. 13. 14:03
 20/20 A kérdező kommentje:
Aha 20as ez elegge elgondolkodtato
2021. szept. 13. 14:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!