Classic Shell program miért lassítja be gépet ennyire? miért szokás ezt programot használni?
Figyelt kérdés
2021. szept. 7. 10:53
1/11 anonim válasza:
Nem lassít semmit sem, más program lesz a bűnös.
A Windows 8 Start képernyője és a Windows 10 Start menüje nem mindenkinek tetszik, ezzel a programmal imitálható a régebbi Windowsokból megszokott Start menü.
2/11 A kérdező kommentje:
De lassítja én már észrevettem!
2021. szept. 7. 11:05
3/11 anonim válasza:
Eleve hülyeség ilyen progikat használni, ne csodálkozz, ha belassítja.
Én azt mondom meg kell szokni az új rendszert, oszt' viszon'látásra :)
Ha meg nem, akkor használj XP-t örökkön örökké :D
4/11 anonim válasza:
"De lassítja én már észrevettem!"
Úgy fél millió ember pedig azt vette észre, hogy nem lassítja.
5/11 A kérdező kommentje:
4es énészrevettem! sokall jobb lett igy!
2021. szept. 7. 11:28
6/11 A kérdező kommentje:
Sokall de sokall gyorsabb lett tőle! én nem szoktam senkinek ezt fel telepíteni!
2021. szept. 7. 11:31
7/11 A kérdező kommentje:
azért látszik különbség!
2021. szept. 7. 11:40
8/11 anonim válasza:
Mert öreg mint a nagyapám..
Támogatása / fejlesztése is rég megszűnt, nem csoda ha nem illeszkedik jól a friss windowsokra...
10/11 anonim válasza:
Dehogy lassítja. Azért használják sokan ezt a progit, mert testreszabható a start menü sok lehetőséget ad a kusztomizációra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!