Nmetudom, hogy mire lenne szükségem Szerintetek? Boonyolult lesz, remélem érthető. Nagyon kellene a segítség!
Nos szeretnék egy oldalt létrehozni az interneten, amin bajnokságok mennének, vagy is most is mennek!Az eredmények beírásához kellene nekem egy kis rendesz vagy minek nevezzem!Eddig Én csináltam egy táblázatot és irogattam be az eredményeket amiket fúrumban hozzászólásként írtak meg nekem!Ezt szeretném most befejezni és valami olyasmit berakni az oldalra, h mindenki betudja írni a meccsek végeredményét pl, egy legördülő menüböl kilehet választani, h melyik csapat ellen írja be az eredményt és ha kiválasztja azt a csapatot és mondjuk beírja,h X csapat nyert 1-0ra az Y ellen akkor a táblázatban a rúgott gólok oszlophoz hozzáad 1et a pontok oszlophoz pedig 3, ha megegyezik a végeredmény (pl 1-1 akokr a táblázatban az X csapatnak is beír egy rugott gól és 1 kapott gól, a kapott gól oszlopba és a pontok oszlopba mind a 2 játékosnak beír +1 pontot
Szóval a lényeg:
Van egy táblázat amiben van egy csapat nevek oszlop, van egy mérkőzések száma, van egy kapott gólok száma, van egy lőtt gólok száma, és van egy pontok száma oszlop
Annyi okosságot kéne belevinni, h ezek ha egy játékos beírja az eredményt annka megfelelően növekedjenek az értéke vagy, éppen csökkenjenek, Ha van egy meccs amit játszik X-Y, s ha pl berja X akor azt Y netudja beírni!
Köszönöm a segítsget..Aki megértette az segítsen rajtam!
Nagyon hálás lennék!!!:D
Ha jól értem, akkor neked nem lenne másra szükséged, mint egy MySQL adatbázisra (felhasználók, pontok... tárolására), és egy egyszerű PHP feldolgozóra mely a műveleteket elvégzi, illetve egy egyszerű HTML form-ra, amivel be lehet vinni adatokat.
Ezeknek nézz utána.
Arra a részre rájöttem, h nekem kellene MySQL
De tovább nemtudom, hogy mit tegyek...
Merre kezdjem el a dolgokat?
Mi kellhet hozzá, hogy ilyent tudjak csinálni?
MySQL hozzáférést aktiváltam Atw-n..
Tovább hogyan?
Ajánlom a PHP 24 óra alatt könyvet.
Azonban rengeteg leírást találni a PHP, HTML és MySQL használatára az interneten, a Google a barátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!