Ezt hogy a csodába csináljam meg?
Figyelt kérdés
Elvállaltam egy weblapkészítői megbízást, de fogalmam sincs hogyan kezdjek neki. Az összeg felét már felvettem előlegben, de egyáltalán nem tudok programozni. Még általánosba tanulgattam egy kis Basic-et, de már arra se emlékszem. Ilyenkor most vissza kell majd adnom a pénzt vagy fel is jelenthet a megbízóm?2021. aug. 31. 14:03
11/20 anonim válasza:
Hagyd már #10!
Az ilyen kamu kérdezőnek se pénze, se arca, szóval nincs mit vesztenie. :D
12/20 anonim válasza:
Ha kamu ha nem, hogy kapott megbízást csak úgy a semmiből?
13/20 anonim válasza:
#12 ha kamu, akkor kaphatott egy kamu megbízást. ;)
14/20 anonim válasza:
Küldj privit és beszélgessünk róla, csinálok egy vázlatot majd küldesz egy kis előleget és így szépen lépésről lépésre haladunk amíg meg nem lesz
15/20 anonim válasza:
Ugye ez most egy troll kérdés!?
16/20 anonim válasza:
Mégis mennyit volt képed elkérni egy olyan munkáért, amiről halvány lila gőzöd sincs?
17/20 A kérdező kommentje:
Már egy részét vissza utaltam a másikat csak törleszteni tudom mert nincs munkám jelenleg a gyerek meg itt sír éhségébe akit egyedül nevelek mert az anyja itt hagyta 4 évesen.
2021. szept. 1. 17:30
18/20 anonim válasza:
Ezt a sztorit az Izaura TV-ben láttad, vagy te álmodtad? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!