Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Miért ilyen drága egy programo...

Miért ilyen drága egy programozó tanfolyam?Megéri belevágni?

Figyelt kérdés

Neten láttam.Van ahol 540 000 ft

van ahol 1 300 000

Igen tudom van részletfizetési lehetőség,de megéri ennyi pénzt belefektetni?

2021. aug. 31. 09:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
41%

Az a helyzet hogy semmifele senior fejlesztőről sincs szo.

Nincsenek fix árak, allitolag személyre szabják. Csak elotte kikerdezik hogy mennyi fizud van most, mennyi penzed felretéve, szuleid tudnak-e segiteni, esetleg hitelkepes vagy-e. Es ha hulye vagy, es elkotyogod hogy van penzed, akkor a millas tanfolyam "személyreszabva" van 2 és fél milla is. Ugyanaz az anyag.

2021. aug. 31. 16:04
 12/16 anonim ***** válasza:
51%
Ez melyik suli? Mert én ilyet nem hallottam még. Fix árasat ismerek, ahol vezető fejlesztők és seniorok az oktatók. Hát ilyen alja helyre nyilván nem kell menni, amit írtál.
2021. aug. 31. 19:17
 13/16 anonim ***** válasza:
Codecool, Miskolc. Azt nem állítom, hogy kikérdeznek az anyagi helyzetedről és ehhez szabják az árat, de tudtommal főállású mentoraik vannak, akik nem senior fejlesztők máshol, legfeljebb azok voltak előzőleg.
2021. szept. 1. 11:46
 14/16 anonim ***** válasza:

Ha értesz hozzá,és tudsz is,akkor 2 miliót ist.

De ha sík hülye vagy belőle,akkor max örüljél ha megkapod az havi 200 ezret

2021. szept. 1. 12:45
 15/16 anonim ***** válasza:

Wellcode, Kolozsvár.

Codecool itt is van, Codeberry ami tudtommal magyar eredetileg.

Meg egy tucat masik, ami nem hiszem hogy csak egy orszagban lennenek jelen.

A wellcode pl siman kitorol barmilyen kommentet a facerol es yutubrol, ami nem oket isteniti. Nekem is toroltek mar, pedig inkabb csak kérdés lett volna.

2021. szept. 1. 12:47
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy külön iparág lett itt is és előtte külföldön is. Barbara Liskov számítógép tudós (a SOLID szoftverfejlesztési alapelvekben ővé az L betű, ami a Liskov féle helyettesítési elvet rövidíti) mondta egy beszédében az MIT egyetemen, hogy milyen veszélyei vannak, ha ilyen "code camp"-ekben kiképzett emberek fejlesztenek komoly szoftvereket (pl. banki alkalmazásokat).
2021. szept. 1. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!