Kezdő programozónak mit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy kezdő 'programozó' vagyok. Eddig csak egy discord botot kezdtem el, azt is sikertelenül.. Tudom, először az elméletet kell elsajátítani.
Milyen cikkeket tudnátok ajánlani? Vagy egy ingyenes tanfolyamot?
(Hobbi szinten tanulom csak, más szakon tanulok, csak unalmamban elkezdtem.)
A válaszokat előre is köszi c:
2021. ápr. 15. 15:04
2/8 anonim válasza:
Szerintem a könyvek/cikkek nem feltétlen jók a programozáshoz. A legjobb az, ha minden nap tudsz legalább 2 órát gyakorolni, mert ennek útján fogod elsajátítani. Én kezdő nyelvnek a pythont ajánlanám. A Udemy-n is találsz nagyon sok videót, amik megtanítanak az alapokra.
3/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
Válassz egy nyelvet, és ahhoz keress irodalmat /videót /tanfolyamot, ne csak úgy levegőbe. Kezdő nyelvre javaslatom a Python, ha a könnyebb utat szeretnéd választani, és C++, ha a nehezebbet.
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
"Kezdő programozónak mit ajánlanátok?"
Hááát, hogy menjen el kőművesnek, vagy esetleg segítsen otthon a szüleinek... :-)
8/8 anonim válasza:
Ha rám halhatsz ezt használod (mindent megtalálsz az oldalon): [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!