Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Nektek, mi az a program,...

Nektek, mi az a program, script, bármi ami a legjobban megérné?

Figyelt kérdés
Biztonságra, hőfok-ra, vagy ilyesmire, amit meglehet csinálni egy gépen.
2021. aug. 30. 20:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kicsit sok volt a pia, kérdező? :D
2021. aug. 30. 21:35
 12/16 A kérdező kommentje:
De ha hang nélküli kell, bőven megoldható, csak adj nekem paramétereket. Ha már számítógépről van szó, gondolom, jobban szereted a billentyűzettel és egérrel irányítani azt.
2021. aug. 30. 21:35
 13/16 A kérdező kommentje:
Dehogy 11-es :D Lehet úgy tűnik, de én csak jót akarok :D
2021. aug. 30. 21:36
 14/16 anonim ***** válasza:
13 Bocsi, csak a kérdés kicsit zavaros volt
2021. aug. 30. 21:37
 15/16 A kérdező kommentje:
Semmi gond :D Én is kicsit zavaros vagyok, szóval ez természetes :D Na a lényeg annyi, hogy megoldottam amit mára kellett, szabad vagyok. Szóval, ha valakinek kellene esetleg, valami kis segédprogram, akár gui-s, akkor lehet tőlem kérni, és nem kérek érte semmit. Természetesen a forráskódját is megkapjátok.
2021. aug. 30. 21:39
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Ismered a Linuxos "sudo" parancsot? Ez arra jó, hogy emelt szintű (rendszergazdai) jogosultságokkal tudjak futtatni egy másik parancsot, így mindenhez lesz jogom, és meg tudok tenni bármit.

Na, egy ugyanilyen kéne nekem, csak olyan, ami működik a feleségemmel is!

2021. aug. 31. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!