Aki elvégez egy junior frontend vagy hasonló képzést, az tud utána szabadúszóként boldogulni?
Figyelt kérdés
Vagy érdemes inkább konkrét céghez leszerződni alkalmazottként?2021. aug. 22. 08:15
1/7 anonim válasza:
Szerintem előbb egy céghez kellene jelentkeznie egy ilyen illetőnek, hogy tapasztalatot szerezzen és jobban átlássa egy alkalmazás működését, még ha csak frontenden is dolgozik. (Kétlem, hogy valaki megtudna állni a helyét szabadúszóként csupán egy ilyen képzés elvégzésével... De aztán kitudja, ha erre született az illető...)
2/7 anonim válasza:
Felejtsd el.
Vagytok egymillióan.
3/7 anonim válasza:
Ezaz híguljon csak tovább a szakma, Pistike megtanulta a Hello Word-ot és pár problémára sablonos megoldást, de ha kap egy feladatot amin gondolkodni kell, akkor szimplán elvérzik rajta....
4/7 anonim válasza:
"az tud utána szabadúszóként boldogulni?"
Ja, az uszodában, feltéve, ha jó a víz.
5/7 anonim válasza:
Attol fugg, hogy mit ertesz boldogulas alatt.
Sok hazai "freelancer" pl. valamilyen KKV-nak takol ossze ezt-azt minimalis tudassal, ilyen siman lehetsz.
6/7 anonim válasza:
Csak azt nem értem, hogy ha olyan húde intelligens és iskolázott mindenki az ilyen tech fórumokon, akkor miért beszélnek úgy minden kezdővel, mint egy rakás szrral? Felháborító a stílusotok és emberileg elmond mindent! Híguljon ebből a szempontból is a szakma, és legyenek többen, akik normálisan képesek viszonyulni másokhoz, én ezt kívánom! Szégyen, hogy ilyenek a kollégáim, ha névtelen a válasz! :(
7/7 anonim válasza:
#6 azért mert larpolni jár ide a fele. Szakmai kérdésnél elő se bukkanak, vagy olyanokat böfögnek be amik nem segítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!