A Port.hu tévéműsorban milyen CSS kód kell, hogy az ikonok balra legyenek igazítva? Részletek ↆ
Figyelt kérdés
Vízszintes nézetben zavar, hogy az emlékeztető-ikonok nem a műsor címe mellett vannak. Írtam egy kódot, de valamiért amikor az ablak szélessége csak kb. 1000 pixel, az ikonok középre kerülnek:
.meta { top: 10px !important; position: absolute !important; left: 90px !important}
.details time { width: 90px !important }
2021. aug. 14. 14:52
1/3 A kérdező kommentje:
A position: absolute !important részt csak nemrég szúrtam be, hátha segít, de nem volt értelme. Elfelejtettem kitörölni.
2021. aug. 14. 14:53
2/3 anonim válasza:
.meta-ban az .icon-on van egy @media (max-width: 1083px) css ami block-ra állítja az elemet, növeli a méretét, float-ot kiveszi stb.
.meta .icon { width: 18px !important; height:18px !important; display: inline-block !important; float: left !important; }
3/3 A kérdező kommentje:
Kösz, de azt írja, hogy 'float' can't be used with display: inline-block. Kipróbáltad?
2021. aug. 25. 09:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!