Tévéműsort, miként tudok rögzíteni úgy, hogy bármilyen eszközzel le tudjam játszani?
Persze, nem bármilyen eszközzel, hanem ami rendelkezik AVI, MKV lejátszási lehetőséggel.
Tévére van kapcsolva külső meghajtó, arra fel tudom venni az adásokat, de szeretném más eszközökön is megtekinteni, ill. archiválni néha. Filmeket le lehet tölteni a netről, de egyes műsorokat nem.
A kódolatlan csatornákat minden 10+ éves STB kódolatlanul veszi fel.
Minden kódolt dvbt2 csatorna hevc, úgyhogy az az amiko nem ér többet mint bármely noname 10 éves box.. :)
#7 "kódolatlan Minimax alatt kipróbáltam"
Nagyszerű! Mindigis ilyen filmekre vágytam.. :-P
Köszi az eszmefuttatást, de a kérdésemre mg mindig nem kaptam választ. :-(
A tévé olyan formában rögzíti, amit csak az adott tévé tud lejátszani! Ha megnézem PC-n, akkor sok, sok mappában a számítógép számára ismeretlen fájlok vannak. Ráadásul, egy-egy műsor több mappában, több fájlban.
Konvertálni nem tudom, mivel azt sem tudom, milyen fájlok ezek. Ha pedig mégis sikerülne, akkor arra nekem nincs időm, energiám, hogy órákig bíbelődjek ezekkel. Annyit nem érnek a műsorok!
Valahogy, biztos meg lehet oldani sokkal egyszerűbben is, hiszen a neten van sok tvrip felvétel a letöltő oldalakon.
Néha visszasírom az SD adásokat, amikor egy VHS, majd HD DVD felvevő, esetleg egy tv tuner kártya elég volt mindehhez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!