Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » JAVA-t és SQL-t érdemes...

JAVA-t és SQL-t érdemes egyszerre tanulni?

Figyelt kérdés

JAVA-t egyetemen tanulunk (kötelezően), de az SQL-t magamtól akarom elkezdeni tanulgatni. Nem lenne gond szerintetek, ha párhuzamosan csinálnám?

Java-ban mondjuk pont az ilyen adatbázis-kezeléssel foglalkoznánk következő félévben (állítólag)

2021. júl. 18. 11:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

#10 Ezt hogy érted?

Hülyeségeket írtál le.

"Ha elég ügyes vagy, több soros kódokat írhatsz, amikért sok pénzt fizetnek az irodákban."

Mintha laikus írta volna.

Mégis fejlesztőnek mered hívni magad...

2021. júl. 18. 20:57
 12/17 anonim ***** válasza:
14%
11 kérlek fejtsd ki mit szeretnél ezzel mondani. Rengeteg tanulás után fogod megérteni a kódokat, és minél több nyelvet tudsz, annál bonyolultabb frázisokat tudsz összekombinálni, amely sorokért sok pénzt fizetnek. Ez a programozás. Járd ki az iskolát, ha nem érted miről beszélek, nincs miről társalognunk. Ez egy komoly szakma
2021. júl. 18. 21:02
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

9es ahogy mondtam most kezdeném el az SQL-t, szóval nem kifejezetten ismerem és ezért inkább rákérdeztem, bocsi. :D

2021. júl. 18. 23:04
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

"11 kérlek fejtsd ki mit szeretnél ezzel mondani."

Szerintem azt szeretné mondani, hogy annyi értelme van a kommenteidnek, mint itt bármelyik mondatnak: [link]

2021. júl. 19. 11:50
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
#14 Igen, pontosan ezt.
2021. júl. 19. 12:00
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

14. Elgondolkodtató amit írsz, de nem tartom teljesen reálisnak az elképzelésedet. Ez egy api alapú központi sql szerver, java front-enddel. A funkcionális specifikáció alapján indokolt kommentárt - permanens betöltődési idő görbével - pedig nem kéne összekverni ezzel.

Üdvözlettel

2021. júl. 19. 18:29
 17/17 anonim ***** válasza:
11%
Hagyjátok rá, ez az elmebeteg írja alá úgy az értelmetlen válaszait, hogy "egy fejlesztő". Szerintem ez nyomja másik kategóriákban, hogy ő a diplomás közgazdász, meg a nettó 1,5 millát kereső informatikus. Rátesztek egy piros ikszet, és nem etetitek a trollt, ennyire egyszerű.
2021. júl. 19. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!