Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Melyik programozó tanfolyamot...

Melyik programozó tanfolyamot ajánlanátok egy teljesen kezdőnek, ami megfizethető is?

Figyelt kérdés
2021. júl. 14. 07:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
51%
Ezzel a listával mire mész mégis? Mindent lehet 5%-ban tanulni és 95%-ban. Ebben te el nem mélyedsz, arra mérget vehetsz! De örülök, hogy hasznosnak érzed. Remélem, a végén nem csap pofán a valóság, amikor rájössz, mi az elvárt szint és te mit kaptál valójában.
2021. júl. 14. 22:17
 22/24 A kérdező kommentje:
Akik ledegradálják azt aki egy tanfolyamot csinál: ti úgy születtetek, hogy már tudtatok programozni? :D Vagy elmentetek egyetemre aztán többet nem is tanultatok? Csak mert valahol el kell kezdeni és az, hogy valaki egy ilyen sima képzéssel kezd, nem azt jelenti, hogy később nem tanul tovább, nem fejleszti magát. Ezt arra értem akik azt írták hogy ez a tanfolyam alig ad tudást. Lehet, de ad egy alapot aztán lehet menni a következőre.. :)
2021. júl. 15. 07:25
 23/24 anonim ***** válasza:

#22: Igen, ad egy alap tudást, de maga a papír nem ér semmit, szóval sokkal jobban jársz egy egyetemmel.

Ezt az alaptudást magától is felszedi az, akinek van affinitása.

Persze, senki nem úgy születik, hogy tud programozni. A logikai készség, ami kell hozzá, az viszont velünk született. Én pl. még Commodore gépen kezdtem a programozást, 9 évesen. Akkor még nem voltak tanfolyamok, se Internet. Pár könyv és saját logika alapján tanulgattam. Aztán PC-n is autodidakta módon tanultam. Mire egyetemre mentem, addigra már tudtam programozni, csak a papír kellett. Persze azért tanultam hasznos új dolgokat az egyetemen, de nem programozásból, hanem inkább módszertanokból és matekból.

2021. júl. 15. 09:07
 24/24 anonim ***** válasza:

21: Senki nem mondta azt, hogy elmész egy tanfolyamra, majd a véredben lesz miután elvégzed. Ilyen SEHOL SINCS (tudomásom szerint)! Amit ők megtehetnek azt megteszik, meg még annál is többet. Vannak kötelező projektek, amikről visszajelzést adnak, feladatok, gyakorlatok, kvízek stb. Utána már minden rajtad áll, hogy mit kezdesz a tudással.

Hogy megy-e a levesbe, vagy tovább fogod gyakorolni, használni, saját projekteken át.

Nem tudom te kedves 21-es hol tanultál meg úgy programozni, hogy MINDENT IS tudsz, de piszok nagy mázlista lehetsz, ha neked egy bootcamp jellegű támogatott képzés semmit nem ér.

Nm tudom pofán csap-e a valóság, de egyik tanfolyamtársamnak már egy Budapesti cégnél ma van az első munkanapja. Ami nem kis cég tegyük hozzá, és a fizetés sem rossz.

Mint írtam ÖNMAGÁBAN az Újratervezés Program az csak egy nagyon alap, és önmagában nem sokat ér. De ha tovább jut az ember az Újratervezés Programról egy alapképzésre, majd egy gyártóspecifikus képzésre, az már egyenértékű egy milliós szintű bootcamppel. Ugyanaz szinte, mint amit a Codecool-nál, Greenfoxnál, stb. megkaphatnál ha mondjuk fizetnél nekik 1-3 milliót.

Tehát ezek szerint neked az sem tetszene. Ebben az esetben neked akkor az

egyetem való, vagy fogalmam sincs, hogy mi neked az elképelésed.

2021. júl. 15. 09:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!