Hogyan tudom Postman alatt beállítani, hogy az adott kérést honnan indítsa?
API-t szeretnék tesztelni, és nem ugyanúgy működik a böngészőben a Fetch kérés, mint Postmannel. Ha a böngészőben a localhost-on állok, és működőképes az adott oldal, akkor tudok mondjuk egy POST kérést küldeni. Viszont ugyanez nem megy Postman alatt.
Hogy tudom beállítani Postman alatt, hogy érzékelje, hogy a localhost alól akarom küldeni a kérést. Mert én csak a célmezőről tudok.
A Postman a te gépeden fut, tehát a request-eket a te géped (vagyis a localhost) fogja küldeni.
Így, hogy a problémáról nem sokat tudunk, azt nézd meg, hogy az oldalad a böngészőnek milyen cookie-kat küld le, kell-e authentikáció, vannak-e spéci headerek, HTTP vagy HTTPS kapcsolat, stb.
Azt csinálnám, hogy Fiddlerrel monitoroznám a hálózati forgalmat és összehasonlítanám, milyen request-et küldött a JavaScript kliens és a Postman, illetve, hogy mi köztük a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!