Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Kik a jó programozók, és...

Kik a jó programozók, és mitől jó valaki benne?

Figyelt kérdés
2021. jún. 12. 18:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
77%

8-as ezzel mind nem megyek semmire, ha az első interjún elküldenek, mert makogok angolul, mint valami köcsög.

A karriereddel szembeni igényesség nem egyenlő az anyagiassággal.

2021. jún. 13. 11:59
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

"8-as ezzel mind nem megyek semmire, ha az első interjún elküldenek, mert makogok angolul, "

Csak hát, itt nem arról volt szó, hogy kit hova küldenek és miért, hanem arról ,hogy ki a jó programozó.

A karrierrel szembeni igényességnek az anyagiakhoz a világon semmi köze.

A karrier az tudáshalmozás és nem "ki keres többet?" verseny.

Éppen emiatt húznak el jó képességű fejlesztők remekül fizető világcégektől máshová, aprópénzért, hogy szakmailag is épülhessenek.

2021. jún. 13. 12:04
 13/20 anonim ***** válasza:
66%
Hat ha bekerultek remekul fizeto vilagcegekhez, akkor jol kommunikaltak angolul.
2021. jún. 13. 12:21
 14/20 anonim ***** válasza:
26%

#5-nek: hatalmas party arc lehetsz! Jó szöveg és van is benne valami, nyílván ezért pontoztak le a "nagyokosok"... :-)

#8-nak: A te hozzászólásod is azért volt érdekes, mert lepontoztak, innen tudom, hogy biztosan közel lehettél az igazsághoz... :-)

Én 8 éves koromban azt sem tudtam mi az az angol és internet sem volt, újságokat járattam (magyar újságokat) és sok-sok gyakorlás után elkezdtem ráérezni a lényegére.

...és azóta eltelt pár év, de még ma sem mondanám, hogy jó programozó vagyok. De azért csináltam már ezt+azt+amazt.

Manapság a (g3ci) globalizálódó világban, ahol mindenki megy amerre lát lett qrva-fontos az angol (legalább).

(...elég ha a szöveg lényegét megérti az ember, az angol meg eléggé könnyű egy nyelv, a hülye is ért belőle annyit, ami kellhet...)

Így kaptuk be ezt a hatalmas üzletet produkáló COVID-ot is, mert mindenki megy mindenhová. Honnan is jött ez a szar ide? Kínából? Fa*s.za! :-)

2021. jún. 13. 16:23
 15/20 anonim ***** válasza:
8%
A logikus gondolkodás fontosabb, mint az angol, ha az megy, angol nélkül is lehet esélyed.. Meg irj pár referenciaprogramot, amit tudsz mutogatni, majd ráérsz utána nyelvet tanulni, de ne csak angolt .. pl. németet, az is hasznos lehet ..
2021. jún. 14. 11:40
 16/20 anonim ***** válasza:
94%

#15.De a legfontosabb bárhogy nézzük az angol, máskülönben miből tanul az illető?

Nagyon alapdolgok megvannak magyarul az tény, de más kérdés hogy nagyon messze van a piacképes tudástól.

2021. jún. 14. 11:46
 17/20 anonim ***** válasza:
94%
#15 lehet eselyed persze, meg logikus gondolkodas nelkul is lehet eselyed. A kerdes, hogy hol?
2021. jún. 14. 11:48
 18/20 anonim ***** válasza:
93%
A közszférába pl. mehetsz, ott nem lesz szükséged semmilyen idegen nyelvre. Az más kérdés, hogy a közalkalmazotti bértábla miatt ugyanannyit fogsz keresni, mint az aktatologatók.
2021. jún. 14. 12:40
 19/20 anonim ***** válasza:
32%
Az a jó programozó, akit még hónapokkal később is hívogatnak esténként meg vasárnap a VOLT munkahelyéről tudáshiány miatt. Ő pedig elment, lehet, hogy fele annyiért, de valószínűbb, hogy 2x annyiért, másik céghez, azért, hogy többet tanulhasson, és ne csak azt mantrázzák a fülébe, hogy a céges rendszerek megfelelő használatával egy mérnök és egy tecskó pénztáros is elvégzi ugyanazt a feladatot. Mert a rendszereink jók. Ha valaki valamit nem tud, akkor pedig nem ő, hanem a trénere a hibás.
2021. jún. 20. 15:02
 20/20 anonim ***** válasza:
0%

" Nincs olyan programozó, aki mindent tud, de ha lenne, az is úgy kezdte volna, hogy nem tud semmit. Szóval mindenkinek kell a stackoverflow és hasonló oldalak. Ha te azt hiszed, hogy mindent tudsz, és emiatt sosem nézel SO-t, akkor nem vagy jó programozó."

Neked nem kéne itt osztani az észt.

Tökéletesen megmutatkozik a válaszodban a hozzáértés hiánya.

Aki az SO-ra rászorul, az nem rossz programozó, hanem semmilyen.

2021. jún. 20. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!