Kik a jó programozók, és mitől jó valaki benne?
8-as ezzel mind nem megyek semmire, ha az első interjún elküldenek, mert makogok angolul, mint valami köcsög.
A karriereddel szembeni igényesség nem egyenlő az anyagiassággal.
"8-as ezzel mind nem megyek semmire, ha az első interjún elküldenek, mert makogok angolul, "
Csak hát, itt nem arról volt szó, hogy kit hova küldenek és miért, hanem arról ,hogy ki a jó programozó.
A karrierrel szembeni igényességnek az anyagiakhoz a világon semmi köze.
A karrier az tudáshalmozás és nem "ki keres többet?" verseny.
Éppen emiatt húznak el jó képességű fejlesztők remekül fizető világcégektől máshová, aprópénzért, hogy szakmailag is épülhessenek.
#5-nek: hatalmas party arc lehetsz! Jó szöveg és van is benne valami, nyílván ezért pontoztak le a "nagyokosok"... :-)
#8-nak: A te hozzászólásod is azért volt érdekes, mert lepontoztak, innen tudom, hogy biztosan közel lehettél az igazsághoz... :-)
Én 8 éves koromban azt sem tudtam mi az az angol és internet sem volt, újságokat járattam (magyar újságokat) és sok-sok gyakorlás után elkezdtem ráérezni a lényegére.
...és azóta eltelt pár év, de még ma sem mondanám, hogy jó programozó vagyok. De azért csináltam már ezt+azt+amazt.
Manapság a (g3ci) globalizálódó világban, ahol mindenki megy amerre lát lett qrva-fontos az angol (legalább).
(...elég ha a szöveg lényegét megérti az ember, az angol meg eléggé könnyű egy nyelv, a hülye is ért belőle annyit, ami kellhet...)
Így kaptuk be ezt a hatalmas üzletet produkáló COVID-ot is, mert mindenki megy mindenhová. Honnan is jött ez a szar ide? Kínából? Fa*s.za! :-)
#15.De a legfontosabb bárhogy nézzük az angol, máskülönben miből tanul az illető?
Nagyon alapdolgok megvannak magyarul az tény, de más kérdés hogy nagyon messze van a piacképes tudástól.
" Nincs olyan programozó, aki mindent tud, de ha lenne, az is úgy kezdte volna, hogy nem tud semmit. Szóval mindenkinek kell a stackoverflow és hasonló oldalak. Ha te azt hiszed, hogy mindent tudsz, és emiatt sosem nézel SO-t, akkor nem vagy jó programozó."
Neked nem kéne itt osztani az észt.
Tökéletesen megmutatkozik a válaszodban a hozzáértés hiánya.
Aki az SO-ra rászorul, az nem rossz programozó, hanem semmilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!