Mit tehetek ha sehogy sem tudom megoldani a feladatot?
Figyelt kérdés
Nem megy, de nem akarom feladni. Mit szoktatok olyankor csinálni amikor jön egy feladat és hiába agyaltok rajta napokig is, nem megy. Oké google, de van olyan mikor nem tudom megfogalmazni,kifejeteni hogy mire keresek megoldást, így nem azt dobja ki a kereső amit szeretnék. Ez is fel szokott húzni2021. jún. 4. 19:32
11/13 anonim válasza:
Attól is függ, hogy milyen probléma. Ha valami komplex programozási, algoritmikus, matematikai probléma, először sokat szoktam googlezni, olvasgatni, kifejezéseken brainstromingolni, hogy egyáltalán a kapcsolódó kulcsszavakra, pontosabb megfogalmazásra rájöjjek netes forrásokból. Utána ha a források alapján sem tudom magam megoldani, akkor írok stackoverflowra vagy egyéb stackexchange oldalakra, redditre stb. jól megfogalmazott kérdést.
12/13 anonim válasza:
Igen, néha kívülről kell szemlélni a dolgot, hogy rágyere a megoldásra. Amikor nem görcsölsz rajta, és egy teljesen más helyzetben vagy. Nekem is így jött néha össze a megoldás.
13/13 A kérdező kommentje:
Én most úgy csinálom hogy ameddig nem oldok meg egy feladatot(ha kell napokat szánok rá) addig nem megyek a következő feladatra, se a következő leckére.Persze így nem haladok az anyaggal de hát átugrani sem jó szerintem.
2021. jún. 5. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!