Mit tehetek ha sehogy sem tudom megoldani a feladatot?
Figyelt kérdés
Nem megy, de nem akarom feladni. Mit szoktatok olyankor csinálni amikor jön egy feladat és hiába agyaltok rajta napokig is, nem megy. Oké google, de van olyan mikor nem tudom megfogalmazni,kifejeteni hogy mire keresek megoldást, így nem azt dobja ki a kereső amit szeretnék. Ez is fel szokott húzni2021. jún. 4. 19:32
1/13 A kérdező kommentje:
És itt most nem 1 feladatról van szó, hanem általánosan vannak feladatok amiken hiába agyalok akár napokat is, éjszakákat. Nem tudom túltenni magam rajta
2021. jún. 4. 19:34
2/13 anonim válasza:
Rakd félre egy hétre, reseteld az agyadat. A következő alkalommal egyből be fog ugrani a megoldás, nálam legalábbis mindig így van.
3/13 anonim válasza:
"Mit szoktatok olyankor csinálni amikor jön egy feladat és hiába agyaltok rajta napokig is, nem megy"
reggel sz..ás közben szoktam megvilásoodni!
nem, nem vicc! 2 előléptetést is a reggeli kakmaknak köszönhetek!
ne görcsölj rá, akkor nem fog menni. csinálj totál mást! kaksutt, kerékpározz, túrázz, foglald le az agyad mással.
4/13 anonim válasza:
Én ha elakadok egy feladatban, akkor pici időre teljesen elpróbálom terelni róla a gondolataimat.
Pl sétálok, olvasok, nézek egy filmet etc. Utána újult erővel hátha jobb ötletek jönnek.
5/13 A kérdező kommentje:
És ha akkor sem ugrik be? Kihagyjátok a feladatot?
2021. jún. 4. 20:07
6/13 anonim válasza:
Akkor felmegyünk a gyakorikerdesek.hu-ra, és egy az egyben bemásoljuk a feladatot, hátha valaki megoldja helyettünk.
7/13 anonim válasza:
" Mit szoktatok olyankor csinálni amikor jön egy feladat és hiába agyaltok rajta napokig is,"
Nem fordult még elő ilyen.
8/13 anonim válasza:
"És ha akkor sem ugrik be? Kihagyjátok a feladatot?"
megoldjuk!
negy légy már nyekenyóka!!!! :D
csináld meg oszt jóvan
9/13 anonim válasza:
Nekem zuhanyzás közben szoktak beugtani a megoldások, de kinek mikor :)
10/13 anonim válasza:
A #3-asnak azonkívűl, hogy kaka-fétise van, megfontolandó... ...hiszen teliszarod a világot és még miniszterelnök is lehetsz! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!