Egy 2-3 év tapasztalattal (és diplomával) rendelkező, frontend/fullstack fejlesztő kb. mekkora bruttó fizetésre számíthat Magyaroszágon?
Most a 2. félévemben az egyetemen elkezdtem dolgozni egy szoftverfejlesztő cégnél távmunkában, React, React Native fejlesztő gyakornokként (mindenből kb. legújabb technológiákat használjuk) és az volna a kérdésem, hogy ha ez a távmunka megmaradna nekem még így diplomáig és ugyanezen az irányvonalon maradnék, tehát web/mobil-fejlesztés, akkor kb. amikor lediplomázom, tehát 2 év múlva milyen fizetésre számíthatok ezzel a tapasztalattal és tudással?
Köszönöm előre is!
Nincs semmi gond az egyes válaszával. Mégis mire számítasz ilyen kérdésnél? Szerinted nagyságrendileg ugyanannyit fizet a Szabó és Társa Kft. és az Oracle?
Esetleg pontosíts és akkor pontosabb válaszokat is kaphatsz.
nyilván nem tudom még, hogy hol fogok dolgozni, ez egy ismeretlen, kis méretű startup cég, ahol most gyakornokoskodom, de igazatok van, akkor úgy kérdezem, hogy minimum és maximum mennyit tudok keresni és hol? pl. mennyi lenne a maximum amit elkérhetek és ezt milyen cégnél például? persze Budapesten
köszi :)
Azt irtad "ismeretlen, kis méretű startup" cegnel dolgozol, ok valoszinuleg akkor sem tudnanak a multis berekkel versenyezni, ha akarnanak.
Altalanossagban egyebkent jellemzo, hogy a jo munkaerot probaljak megtartani azert a cegek. Tolem is meg szoktak kerdezni felmondasnal, hogy mennyiert maradnek (persze annyit sosem tudnak kinalni, amennyiert megerne maradni).
hát egy kb. 10-15 fős teljesen remote cégről van szó, úgyhogy igen, valószínűleg nem fognak tudni versenyezni a multis bérekkel és nem fognak túlfizetni, meg nyilván azért diploma után megnézném, hogy az én tudásommal és tapasztalatommal mennyit tudnék keresni és ha számottevő különbség lenne, akkor váltanék
köszi szépen a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!