Egy ilyen oldal mint ez mekkora költségekből működik, mennyi idő a megalkotása és hány programozó kell hozzá? Illetve milyen szerver?
Egy emberes munka leprogramozni. Hogy moderálni hány ember kell utána, azt nem tudom. Szerver nem gondolom, hogy különösebb erőgép kell mögé.
Ja! És nem Java, hanem PHP.
Igen, ez php, de perl is megfelelő, vagy akár c.
A szerver milyensége a látogatottságtól függ.
Szerintem, tekintve, hogy ez lokálspecifikus site, elég valami gyengébb szerver is. Plusz egy backup szerver.
Ha én akarnék ilyet csinálni, akor egy használt BRAND szervert vennék, a backup szerver meg lehet bármilyen silány, gyenge valami.
A költséget itt inkább a megfelelő sávszélesség jelenti.
Maga a szerver nem tétel, havi 15-25 rugó.
Megcsinálni: 1 ember, max 2, ha ennél kezelhetőbb felületet szeretnél
Idő: egy-két nap
"Hogy moderálni hány ember kell utána, azt nem tudom."
Valószínűleg itt is elég sok moderátor van, de még mindig szenny az oldal közössége, szóval minimum minden alkategóriára 4-5 embert mondanék.
"szóval minimum minden alkategóriára 4-5 embert mondanék."
Marha nagyot tévedsz.
A moderátorok itt maguk a felhasználók.
A főmodi csak jóváhagy, az meg úgy megy, hogy beleolvas a listába és 1-1 kivétellel tőrli azt, vagy még bele sem olvas, csak törölteti automatikusan.
"Birom az ilyen nagy-arc embereket, miszerint 1-2 ember 1-2 nap alatt megcsinálja."
Az a baj, hogy ez tényleg 1-2 napos munka 1 embernek is :)
"Birom az ilyen nagy-arc embereket, miszerint 1-2 ember 1-2 nap alatt megcsinálja."
Nem arról van szó, hogy te hány év alatt csinálnád meg, ha nem lennél ilyen totál hülye hozzá, hanem értő emberek teljesítményéről, öreg veréb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!