Visual Studio vagy codeblocks c++ hoz?
Figyelt kérdés
Tanulni akarok hobbi szinten programozni es eljutni odaig h csinaljak par kisseb jatekot(sakk,memoriajatek tetris..stb szintre gondolok).Na most a fent mondott progik kozul melyik lenne ehhez jobb?2021. máj. 4. 12:32
11/14 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat már kipróbáltam mind kettőt ás a visual studio jobban tetszik:) csak 1 valamit nem értek ha megnyitok csinálok 1 olyan projektet,hogy Windows Desktop Application annál sehol se találom,hol lehet szerkeszteni grafikus részt pedig látam videoban,hogy lehet hozzaadni gombokat meg mindenfélét. Ezt hol lehet beállítani h szerkeszthessem?
2021. máj. 4. 19:53
12/14 anonim válasza:
Ööö... Direkt ezért írtam: "javaslom, hogy ne GUI-s progikkal kezdd a programozás tanulást." (GUI = grafikus felület, ablakok, stb.) A VS tényleg jó, de tanuláskor ez az összekattintgatás része, ami zsákutcába viszi a kezdőt.
"látam videoban,hogy lehet hozzaadni gombokat meg mindenfélét"
Totál rossz kezdés, ez így nem fog menni. :(
13/14 anonim válasza:
Most komolyan, minden kérdést tele kell szemetelni felesleges vitával?
14/14 anonim válasza:
1-2 éve kipróbáltam, hogy mennyire használható a VS Code C++ fejlesztéshez.
Nem néztem meg különösebben a beállításokat, begépeltem egy hello worldöt, és az első próbálkozás eredményeként egy HÉTSZÁZ kilobájtos exét köpött ki magából a cl.exe az VS Code alapbeállításaival. Ez vagy 20x nagyobb, mint a Terep 2, ergo 20x jobb és komolyabb játék. 🤡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!