Miért ír programozás témában egy-két kioktató s**fej bunkó ember, aki úgy csinál mintha hülye lenne a kérdező?
30/31
testvérem is programozó, és izmos ő is. ettől függetlenül rengeteg olyan informatikával foglalkozó emberrel találkoztam, aki megfelel a negatív sztereotípiáknak.
bár az is igaz, h általában minél kevésbé ért hozzá/minél alacsonyabb pozícióban dolgozik, annál nagyobb a szája.
Megkérdezhetem hogy te mivel foglalkozol
Baromi nagy az arcod valószínűleg a semmire...
Én programozó vagyok én is edzek, több féle sportot is űzök.
Ismerek egy jópár programozót rendszergazdát stb. Vagy ahogyan te mondod, infóval foglalkozót.
Hát barátom mind élen járnak a szakmájukban és 99%ig biztos vagyok benne, hogy (a hölgyeken kívül) a legtöbb elkenné a szádat...
Egyébként ez a lenéző, provokatív megnyílvánulásod talán jól bemutatja, hogy miért szoktak talán kevésbé kedvesek lenni veled az infósok.
Majd ha az IQ-d eléri a cipőméreted, talán nem lesznek veled olyan bunkók.
* Megkérdezhetem, hogy te mivel foglalkozol?
"Egyébként ez a lenéző, provokatív megnyílvánulásod talán jól bemutatja, hogy miért szoktak talán kevésbé kedvesek lenni veled az infósok."
Valami ezer éves majom lehet, aki hetven éve látott programozót utoljára, fényképen.
Eleve, ha egy főorvost körülvennének dilettáns emberek és a betegségekről kérdezgetnék, ő is kiborulna előbb-utóbb.
Néha ugyanilyen nehéz elviselni a programozás terén dilettáns érdeklődők hülyeségeit. Ki jobban bírja, ki kevésbé.
Itt vitáztok, ahelyett hogy nekem segítenétek..
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programozas..
Eléggé kifogott rajtam ez a dolog, örülnék ha jutna rám is időtök és segítenétek 😔😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!