Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Miért ír programozás témában...

Miért ír programozás témában egy-két kioktató s**fej bunkó ember, aki úgy csinál mintha hülye lenne a kérdező?

Figyelt kérdés
2021. máj. 1. 01:30
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Igen 20as, te olyan értelmiségi vagy.
2021. máj. 1. 19:05
 22/35 anonim ***** válasza:
93%
Sok esetben sajnos tényleg hülye a kérdező... Aki dolgozatírás közben kérdezi meg hogy hogy kell megcsinálni (nem egyszer teljes név a felhasználónév!!!!), vagy itt akarja megíratni a háziját, azokat jogosan trollkodja szét mindenki. De a normális kérdésekre normális választ próbálok adni.
2021. máj. 2. 00:40
 23/35 anonim ***** válasza:
90%

Sokszor szerintem azért is mert minden háttér tudás nélkül, már a közepébe akar valaki beleugrani.

Emellett kb 100% hogy angolul rákeresve van találat.

2021. máj. 3. 00:21
 24/35 anonim ***** válasza:
93%
Én nem egyszer voltam elküldve a kérdező által, mikor nem is valódi kérdést tett fel, hanem kész megoldást várt, én meg azt írtam le, hol és hogyan tud elindulni. Innentől kezdve ne várja el az ilyen, hogy majd barátságosak lesznek vele.
2021. máj. 3. 12:38
 25/35 anonim ***** válasza:
24%

nem provokálni akarok, de az a tapasztalatom, hogy az informatikusok között elég sok defektes ember van. ezek az emberek meg persze nagyon bátrak a gép mögül, a való világban meg a gatyájukba csinálnak, ha feléjük mész.

kicsit az informatikusunk is ilyen: régen elég bunkó volt telefonon, aztán mikor először jött be az irodába, totál ledöbbentem, hogy egy 170 cm-es 100 kg-os emberke, aki természetesen élőben már nem mert bunkóskodni :D

neten én is a informatika témában találkoztam a legtöbb bolonddal:

volt, h itt megfenyegetett egy informatikus, a PC fórumon meg konkrétan zakkant a törzstagok nagy része:

gyakorlatilag nem tudsz olyan kérdést feltenni, hogy ne kötnének bele nüansznyi dolgokba, volt, hogy nyelvtannáciskodni kezdett az egyik félkegyelmű, pedig azt nem biztos erőltetnie kéne egy informatikusnak.

2021. máj. 3. 14:40
 26/35 anonim ***** válasza:
32%

"nyelvtannáciskodni kezdett az egyik félkegyelmű"

Az, hogy mondatokat következetesen kisbetűvel kezdesz, téged minősít, nem mást.

Ahogy az is, hogy egy olyan sztereotípiát echolálsz ide, ami már a kitalálása pillanatában saem volt igaz, ugyanis az informatikusok lehetnek ezer félék, a programozók pedig - mert rájuk gondoltál, te kis plöttyedt uborka, csak nem tudod mi a különbség programozó és IT-s között - szóval, a programozók, nem feltétlenül zsíros hajú, dagadt, pattanásos képű kis senkik, sőt, némelyik úgy kiütne a cipődből, hogy a holdról pattannál vissza.

2021. máj. 3. 14:52
 27/35 anonim ***** válasza:
31%

"Az, hogy mondatokat következetesen kisbetűvel kezdesz, téged minősít, nem mást."

köszönöm, h bemutatkoztál, pont a fajtádról beszéltem:

1, gyakorold a szövegértést: sehol nem írtam, h konkrétan mi miatt kezdtek nyelvtannáciskodni

2, a nagy kezdőbetűk hiánya arról árulkodik, h rövidítek, mert sietek, ezt is általában érvek hiányában dobják be

"szóval, a programozók, nem feltétlenül zsíros hajú.."

hol írtam, h azok, te funkcionális analfabéta? en bloc beszéltem az informatikusokról, ami nyilván programozók is beletartoznak.

"némelyik úgy kiütne a cipődből, hogy a holdról pattannál vissza."

aham. mondjuk úgy 1%uk?:D a maradék meg nagyjából megfelel a sztereotípiáknak.

egyébként sztem észre sem veszed, mekkora öngól a hozzászólásod. ezzel a hisztivel gyakorlatilag pont azt erősítetted meg, amit én vagy a kérdező írt.

2021. máj. 3. 15:05
 28/35 A kérdező kommentje:

"nem provokálni akarok, de az a tapasztalatom, hogy az informatikusok között elég sok defektes ember van"

Szerintem az ilyenek nem "informatikusok" nem értenek hozzá, hanem tényyleg google-ról van a teljes programozói tudásuk. Lehet, hogy tudnak használni egy szgépet vagy okostelót, ha már választ tudtak írni, de az nem programozói tudás.

De mindegy.

2021. máj. 3. 15:06
 29/35 anonim ***** válasza:
55%

27:

Programozóként elég sok más programozót ismerek, és nyilván a bunkóság relatív, ezért nem kezdem el bizonygatni, hogy a többség nem bunkó, aki ezt akarja látni, az úgyis ezt látja, azonban testalkat, sport szempontból nagyon kevés olyannal találkoztam, aki megfelel az általad leírt sztereotípiának. Úgy minden második programozó, akit ismerek, űz valamilyen sportot rendszeresen, a legtöbb az futó, triatlonos, kerékpáros vagy testépítő, de viszonylag sokan űznek extrém sportokat, mint hegymászás, barlangászat, valamint a harcművészet sem ritka. Tájfutó ismerőseim közül is sok a programozó vagy más informatikus. Igazából egyetlen olyan közvetlen munkatársam volt, aki kimondottan kövér, és a lakosság felét kitevő enyhe túlsúlyos, mozgásszegény életmódot élő ember inkább alulreprezentált az informatikusok között.

2021. máj. 3. 15:36
 30/35 anonim ***** válasza:
31%

:)

utoljára megpróbálom.

tudod, az a baj, h még mindig nem veszed észre, h ugyanolyan frusztrált szőrszálhasogató , saját területén kívül tufa ember vagy, mint az átlag informatikus

1, a köznyelvben az informatikusok alatt értik minden iylesmivel foglalkozó embert, ennyi. eddig érted?

2, azért nem programozót írtam, mert az ÖSSZES infóval foglakozó emberről akartam beszélni. lehet, h az a gond, h nem érted h a "en bloc". bocsánat.

oké, mehetünk tovább?

3, tőlem személyeskedhetsz, annyira nem zavar, szinte látlak magam előtt, ahogy püfölöd a billentyűzetet :D

viccesek a hozzád hasonló kanapéhuszárok, ahogy ülnek a gép előtt, jól megmondják a ványadt testükkel, érdekes módon vhogy a való világban nem nagyon keménykedtek ti infósok, pedig annyira nem vagyok izmos és nagydarab, csak ugye ott már következmények lehetnek, ha hozzád hasonló Hurka Gyurkák beszólnak.

4, sztem menj ez egy pszichiáterhez, ő majd segít feldolgozni, h kicsi kezdőbetűket írok, érzékeny kis (lúzer) virágszálam

2021. máj. 3. 15:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!