Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Program készitő weboldal?

Program készitő weboldal?

Figyelt kérdés

Olyan weboldalt keresek, ahol blokkokból lehet egy számitógépes programot összeállitani. Mint pl. a scratch/mit app inventor, értitek...

Lehet akár python, c++, c, és java is!

#programozás #program készités
2021. ápr. 26. 11:16
 1/6 A kérdező kommentje:
Vagy lehet akár egy program is mint pl a Scratch desktop
2021. ápr. 26. 11:20
 2/6 anonim ***** válasza:
A blokkokat te a vezérlési szerkezetekre érted (mint a Scratch programozás), vagy a kezelőfelület elemeit (gomb, szövegmező, kép, stb.) nevezed blokknak, és ezeket húzgálnád össze?
2021. ápr. 26. 11:40
 3/6 A kérdező kommentje:
A kezelőfelelet elemeit húzgálnám össze. Mint a scratch-nél: oldalról kihúzom az utasitást, és azokat egymásra rakosgatom. Én a scratch-et az animációlészitő weboldalra értettem, nem a programozás tipusra :D
2021. ápr. 26. 11:45
 4/6 anonim ***** válasza:

Akkor te a vezérlési szerkezetre gondolsz, tehát hogy "összehúzogatod" a program működését, nem azt, hogy azt húzogatod össze, hogyan nézzen ki a program felülete.

Pythonhoz tudom hogy van pl a BlockPy, azzal lehet próbálkozni.

2021. ápr. 26. 19:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, ahhoz még értek is valamennyire.
2021. ápr. 26. 21:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Visual Scripting-nek hívják.

Erre keress rá.

2021. ápr. 27. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!