Miért nem érdemes olyan játék készítő programmal foglalkozni ami a weboldalán azt hírdeti, hogy no programing required?
A construct2d re gondolok.
Rengeteg a felhasználó ott is. A fórum teli van kérdésekkel és mindenre van megoldás benne. Amit sajnálok hogy nincsenek benne az a gyönyörű világítás. De ez game makerban sincs vagyis lehet benne de shader programot kell írni rá gondolom.
Miért nem éri meg foglalkozni a construct2d vel?
De ahol kódolni kell ott meg sok időt elvesz a kódolás.
Egy egyszerű amőba játéknak neki áltam unitybe és ez az apróság is rengeteg időt elvesz csak hogy lekódoljam higy mikor mi legyen.
Na mind1 én a constructot választom mert ezerszer gyorsabb.
Wow, a mondatomból külön topik nyílt, megtisztelve érzem magam :'D
Amúgy előttem szóló kollégát már nemigen tudom kiegészíteni, pont ezek miatt írtam.
-Gagyi.
-Korlátolt.
-Tucat.
Ezért nem fog senki pénzt adni. Meg könnyen lehet az is, hogy nem is bocsáthatod kereskedelmi forgalomba a végterméket, nézz utána a licenszben.
> ahol kódolni kell ott meg sok időt elvesz a kódolás.
"Jó munkához idő kell." - Pár száz éve már tudjuk.
Ha pénzt akarsz keresni, egyedit alkoss. Egyedi alkotáshoz igenis dolgozni kell.
-> Ha pénzt akarsz keresni, dolgozni kell.
én még egy játékösszerakós programmal készült játékról sem hallottam.
arra talán jó, hogy lesz fogalmad róla miket kell megtanulni, mik vannak.
megnéztem a top játékokat a contruct2-nél, hát nagyon gagyik, nagyon sokat töltenek (bár lehet nem a játék, de ha igen, akkor az egy hatalmas minusz)
miert ne lenne erdemes foglalkozni veluk? aki ilyet mind az egy elitista. nem fogsz benne uj codot osszerakni, de egyre jobb eszkozeink vannak, amik egyre kisebb tudast igenyelnek, igy a szuttyoges helyett a kontentre koncentralhat az ember.
kb ugyanez a kulonbseg egy assembly meg egy lua kozott, a lua egy buta primitiv nyelv, de ahol jo, ott merfoldekkel gyorsabb benne a fejlesztes.
#5 https://www.youtube.com/watch?v=2b0tSu0QDQ0
Bár én nem játéköszerakós programot használok, de iszonyatosan motivál ez a videó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!