Ez mit jelent és hogy tudom megoldani? os.asm:24: error: parser: instruction expected
Amikor az assembly fájlt át akarom konvertálni (a Nasm programmal) img fájlként akkor ezt a hibaüzenetet dobja mindig ki... Légyszives ne fikázzatok, tényleg most kezdtem.
Ha kell itt a kód: [link]
:-) :-) :-)
#8-#9-#10...
Én veletek ellentétben nem fogom itt bizonygatni a hozzáértésemet, sőt sértegetni sem foglak benneteket.
Végülis elég szép önjellemzést adtatok magatokról, az bőven elég. ...és majd mindenki eldönti, hogy Ti vagy én állok-e közelebb az igazsághoz.
No komment, izé no comment... :-)
"nem fogom itt bizonygatni a hozzáértésemet,"
Már megtetted ezt, csak az ellenkezőjére derült fény. Arra, hogy totál buta vagy és pávatollal a hátsódban mászkálsz itt fel és alá.
Mindenen elcsúsztál, amit csak felhoztál.
A DOS-ban ugyanis nincs védett mód, az egy 40 éves, shit, valós módú oprendszer.
A valós mód pedig, véleményeddel ellentétben, egy kupac kaki. Valós módban manapság - az egész bolygón - egy két elvénült hülye programozik csak, azok, akik túl buták voltak a védett módot elsajátítani. Te még náluk is sokkal butább vagy, mert te teljesen sötét vagy az asm-hez.
A megszakítások esetében sem a megszakítás a gond (ki állított ilyet?), hanem a rohadt lassú BIOS, amit csak valós módban lehet elérni, ezért nem is használja senki.
Ez neked végképp sok lesz, de mások miatt azért ide írom, hogy a megszakítások kiszolgálása baromi lassú folyamat, mert
1. a processzornak el kell mentenie a saját állapotát
2. ki kell szolgálnia a megszakítást kérőt
3. majd visszaállítania a korábban mentett állapotot
4. és innen folytatni.
Nos, ezt minden egyes karakter kiírásánál megtenni elég buta dolog, sokkal jobban megéri megírni egy saját printchar rutint, még akkor is, ha történetesen tényleg valós módban kényszerül valaki alkotni. De az nem te leszel, mert:
Assemblyben - állításoddal ellentétben - te soha nem írtál még egy 10 soros programot sem, mert akkor nem állítottál volna hatalmas nagy ökörségeket.
Buta, elvénült csimpánz vagy te csak, még a hozzáértés elemi minimuma is hiányzik belőled. Bődületes marhaságokat nyomsz ide minden alkalommal, amikor csak megnyilatkozol.
#12-nek: Már el sem olvasom, amit írsz, mert már nemhogy fárasztó vagy, de egyenesen fáj ez a szuperszónikus önelégültség és felsőbbrendűségi komplexus, ami belőled árad... :-)
Anyád hogy bírt elviselni? :-)
Okostojás! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!