Mennyit es hogyan kerjek fizetesemelest?
TLDR: Masfel eve vagyok fejleszto. 80% frontend, 20% backend. Folyamatos a fejlodes, imadom a munkam, nem megelhetesi fejleszto vagyok. (Bsc mernokinfo - 1.5+ ev .net - js - megatobbi)
A fenti arany 3 honapja megvaltozott, szokasos KKV tortenet, senior kollega felmondott, en vettem az a feladatait (backend) 100% - ban + a sajat eddigi reszem.
Fejlodes szempontjabol rengeteget dobott ez rajtam.
Ellenben ugy erzem itt lenne az emeles ideje, mind idoileg, mind nagyobb felelossegvallalas szempontjabol.
Jelenleg 370 a netto berem. Szerintetek mennyi emelest es hogyan lehetne kialkudni, piaci szempontbol is nézve?
Mit keresel KKV-nal?
A piac amugy egyaltalan nem allt be, rengeteg a lehetoseg, foleg most, hogy gyakorlatilag mindenhol tavmunka van. En jelenleg 3 ceggel interjuzok.
Protekció nélkül, a 370 reális, viszont az említett diplomával és plussz munkakör(felelősségteljes) ellátásával már valóban nem a legtöbb.
Én "csak" 400-at mernék kérni, de valóban nem elképzelhetetlen egy idő után a 450-500 k sem.
Talán "csak" az a bizonyos másfél év tűnik nekem icipicét még kevésnek.
Bocsi, ha valaki nem értett egyet velem.
"Protekció nélkül, a 370 reális"
Tegyuk hozza, hogy ez ilyen KKV szinten igaz csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!