Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mennyit es hogyan kerjek...

Mennyit es hogyan kerjek fizetesemelest?

Figyelt kérdés

TLDR: Masfel eve vagyok fejleszto. 80% frontend, 20% backend. Folyamatos a fejlodes, imadom a munkam, nem megelhetesi fejleszto vagyok. (Bsc mernokinfo - 1.5+ ev .net - js - megatobbi)

A fenti arany 3 honapja megvaltozott, szokasos KKV tortenet, senior kollega felmondott, en vettem az a feladatait (backend) 100% - ban + a sajat eddigi reszem.

Fejlodes szempontjabol rengeteget dobott ez rajtam.

Ellenben ugy erzem itt lenne az emeles ideje, mind idoileg, mind nagyobb felelossegvallalas szempontjabol.

Jelenleg 370 a netto berem. Szerintetek mennyi emelest es hogyan lehetne kialkudni, piaci szempontbol is nézve?

2021. ápr. 4. 10:28
 1/8 anonim válasza:
76%
Legalább 500 nettóra.
2021. ápr. 4. 10:31
 2/8 anonim ***** válasza:
72%
Jelenleg a járvány miatt nincs sok esélyed, mert beállt a piac meg a bérek is. Jövőre már jobb lehetőségekkel indulsz, 2 év tapasztalattal 410-450 reális.
2021. ápr. 4. 12:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Mit keresel KKV-nal?

A piac amugy egyaltalan nem allt be, rengeteg a lehetoseg, foleg most, hogy gyakorlatilag mindenhol tavmunka van. En jelenleg 3 ceggel interjuzok.

2021. ápr. 4. 13:33
 4/8 anonim ***** válasza:
66%
Annyit kérj, amennyit szerinted érsz ... Ha nem fizetik meg és úgy gondolod többet érsz menj máshová. A 370 nettó ebbe a szakmába édeskevés.
2021. ápr. 4. 14:07
 5/8 anonim ***** válasza:
30%
Nem fizetésemelést kell kérni, hanem munkahelyet váltani. Ne alázd meg magad azzal, hogy "léccilécci adjál pénzt"!
2021. ápr. 4. 14:38
 6/8 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem is válts!
2021. ápr. 5. 09:31
 7/8 anonim ***** válasza:
68%

Protekció nélkül, a 370 reális, viszont az említett diplomával és plussz munkakör(felelősségteljes) ellátásával már valóban nem a legtöbb.

Én "csak" 400-at mernék kérni, de valóban nem elképzelhetetlen egy idő után a 450-500 k sem.

Talán "csak" az a bizonyos másfél év tűnik nekem icipicét még kevésnek.

Bocsi, ha valaki nem értett egyet velem.

2021. ápr. 5. 14:11
 8/8 anonim ***** válasza:

"Protekció nélkül, a 370 reális"

Tegyuk hozza, hogy ez ilyen KKV szinten igaz csak.

2021. ápr. 5. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!