Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » IOS Developerek, hogyan...

IOS Developerek, hogyan sikerült magatoknak karriert épiteni? Milyen nyelvet tanultatok még a swiften kivül?

Figyelt kérdés

Igazából fél éve szorgosan tanulgatom a nyelvet Udemyn és YouTuberól. Sikerült is a SwiftUI-ba beletanultam, ami elég jól is megy most, elkezdtem egy önálló projektet, fedezem fel a githubot, ha pedig problémàm lenne, javarészt megoldom 1-2 óra alatt.

Ti hogyan csináltátok? Sulit akartam csinàlni egy màsik nyelven (C#) de a covid okozta gazdasági földbeállàs miatt nem mehetek le részmunkaidöre meloban, igy nem tudom sajnos a képzést megcsinálni. :|

Viszont a Swift egyre nagyobb teret hóditott nálam, igy inkább ezzel foglalkoznék.

Ti kivárnátok még egy évet, tanuljam a swiftet és csináljak projekteket, vagy simán csak projektekkel foglalkozzak, aztán majd akad valaki, aki juniorként felvesz? Vagy csináljak egy "iOS developer" képzést?

Világos, hogy nem vagyok még nagyon piacképes, de késziteném magam elö a "rajtra". :)

Ha valami iránymutatással segiteni tudnátok, azt megköszönném. :)

Feltettem a kérdést külföldi forumokon is, hátha tudnak segiteni az ottani tapasztalatokkal.

Ja, és 27 éves vagyok, ha valakit érdekel a dolog.

2021. ápr. 1. 01:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hallgasd vagy olvasd el:

[link]

2021. ápr. 1. 14:00
 12/14 anonim ***** válasza:

"Viszont a crossplatformoknak van valami határuk, nem?"

Említetted a xamarint, elég beírni googleba és szinte csak szidásokkal fogsz találkozni.

2021. ápr. 1. 15:57
 13/14 A kérdező kommentje:

Azt gondolnám, hogy túloznak :D

2021. ápr. 1. 23:21
 14/14 anonim ***** válasza:

#12 Attól, hogy Xamarin-ról ilyeneket találsz, az nem azt jelenti, hogy az összes szar.

- Flutter-t a Google fejleszti

- React Native-ot a Facebook

- Ionic-ot meg jó.. Ionic. :)

De #12, ha 2x akarsz leprogramozni valamit és 2x akarsz megtanulni valamit (Kotlin + Swift) akkor menyjen a te energiádból. És a kód bázist is karban kell tartani, ha változtatsz valamit. ;)

Mindazonáltal mindennek van előnye és hátránya. Nézz utána, próbáld ki, tapasztald meg és vállaszd ki a neked tetszőtt.

2021. ápr. 2. 07:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!