Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Van olyan oldal, ahol megtanul...

Van olyan oldal, ahol megtanulhatnám a PHPMailer használtát?

Figyelt kérdés
Sziasztok, a PHPMailer-rel kapcsolatban szeretnék egy kis segítséget kérni. Korábban még nem használtam, de szeretném megtanulni. Ha valaki tud egy jó oldalt, ahol normálisan le van írva, azt megköszönném!
2021. márc. 24. 09:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
54%

Nem, ilyen oldalt direkt nem csinálnak, mert számítottak rá, hogy neked szükséged lesz erre.

A google és a bing sem ad ki efféle keresésre találatot, éppen emiatt.

2021. márc. 24. 09:42
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Mit akarsz azon megtanulni? Meg kell adni az SMTP adatokat, felhasználónév/jelszó, címzett, szövegtörzs.. aztán send.

De amúgy itt az oldala: [link]

Tutorial is van hozzá!

2021. márc. 24. 11:02
 3/19 A kérdező kommentje:
Első nekifutásra http error 500 lett belőle, van esetleg így látatlanban tipped a megoldásra?
2021. márc. 25. 21:07
 4/19 anonim ***** válasza:
Az nagyon sok mindent jelenthet. Kezdésnek szedd ki a nem lényeges dolgokat, utána kezd el a lényegeseket, amíg meg nem találod a hibás sort.
2021. márc. 25. 21:09
 5/19 A kérdező kommentje:
Értem, ha a legegyszerűbben szeretném kezdésnek, akkor mi az amire biztosan szükségem lesz, mert az attachment-et kihagytam már most is.
2021. márc. 25. 21:41
 6/19 anonim ***** válasza:

Én csináltam belőle egy nagyon leegyszerűsített változatot: [link]

És ezt hívogatom ott, ahol kell, pl. így:

[link]

2021. márc. 25. 21:55
 7/19 A kérdező kommentje:

Két kérdesem lenne ezzel kapcsolatban:

1, az exception.php milyen szerepet játszik?

2, látom beleírtad a kódolást és a karakter készlete a végére, ezt is kell? Mert ez nem volt benne a PHPMailer-ben.

2021. márc. 25. 22:20
 8/19 A kérdező kommentje:

Elvileg a nethely-nél ezt is lehet használni és egyszerűbb, ennek külön PHP-t kell csinálni vagy elég akár a html végére berakni?

mail('cimzett@cimzett.hu', 'TÁRGY', 'ÜZENET', 'From: felado@nethelynel.hu')

vagy

mail('cimzett@cimzett.hu', 'TÁRGY', 'ÜZENET', null, '-f felado@nethelynel.hu')

2021. márc. 26. 11:38
 9/19 anonim ***** válasza:

"1, az exception.php milyen szerepet játszik?"

Ott a forráskódja, miért nem nézed meg?

Kb. egyetlen érdemi sor van benne, kiírja a hibaüzenetet.

"2, látom beleírtad a kódolást és a karakter készlete a végére, ezt is kell? Mert ez nem volt benne a PHPMailer-ben."

Nem kötelező, de érdemes megadni.

A mail() függvénynek nem kell semmi extra, bevágod a végére oszt csókolom.

2021. márc. 26. 11:59
 10/19 A kérdező kommentje:

Megnéztem a forráskódot, de a mailer végén is volt hiba jelzés, igaz csak annyi, hogy jó-e vagy sem.

Ha jól látom, akkor a sima mail függvénynek hátránya, hogy nem ír hibát, ha van és akár az üres mezőt is elküldi. Viszont egyszerűbb, mert elég a html kód végére berakni és kész is.

2021. márc. 26. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!