Naponta 40 oldal megtanulható?
Figyelt kérdés
200 oldalt kellene nagyon alaposan megtanulnom. A jövő hetet teljesen rá tudom szánni (a hètvégét sajnos nem, dolgoznom kell). Így napokra lebontva 40 oldalt kellene megtanulnom. Ez mennyire teljesíthető?
Tudom sok mindentől függ. Jó a felfogóképességem, az anyag viszont nem épp a szívem csücske. Szerintetek?
2017. márc. 5. 13:30
2/9 anonim válasza:
nem mindegy milyen oldal A5ös méretű könyvből v A4 papírlap, na meg ugye számít, hogy mit
3/9 A kérdező kommentje:
A4-es jegyzet, jogi téma.
2017. márc. 5. 13:47
4/9 anonim válasza:
Lehetetlen! Mindent összefogsz keverni, ha ennyi mindent akarsz az agyadba zsúfolni. Veselkedj neki rendesen, de az agynak kell a pihenés, lehet, hogy csak napi 10-15 oldal lesz meg. Nem baj, azért próbáld meg a vizsgát, ez jó tanulópénz, hogy ne odázd el legközelebb a tanulást.
5/9 A kérdező kommentje:
Jaj utolsó de kis cuki vagy. :D Ez államvizsga időszak 2 hetente kell bevágni 500 oldalakat mindig más targyból. 10-15 oldal per nap tempóval nyugdíjas lennék mire végeznék, édes.
2017. máj. 2. 15:52
6/9 anonim válasza:
Akkor minek a kérdés, ha ennyire biztos vagy magadban és eddig kéthetente 500 oldalakat tanultál? Kicsit ellentmondásos a kérdésed és az utóbbi válaszod.
7/9 anonim válasza:
Nem is kicsit ellentmondásos. :D Minek kérdezted meg, ha biztos vagy benne? Van, aki szerint simán meg lehet, van, aki szerint a többség nem tud annyira koncentrálni. Senki nem ismer pontosan téged és tudja pontosan, hogy mit hogyan tanulsz, mindenki általánosságban próbál válaszolni. Az általánosságnak meg pont az a lényege, hogy nem veled akarnak személyeskedni, szóval tök jó lenne, ha te se tennéd, azt hiszem.
8/9 A kérdező kommentje:
Csak nyugi. :D Érdekelt hogy más mit gondol, tudtommal ez az oldal pont erre való, hogy kérdezzünk. :)
Egyébként ebben hol volt magabiztosság meg dicsekvés? Csak mondtam hogy azért a 10-15 oldal nagyon messze van a való élet realitásaitól. :D
2017. máj. 2. 20:09
9/9 A kérdező kommentje:
Szövegértés egyes: hol írtam hogy ennyit meg is tanulok? Annyit írtam hogy ennyit KELLENE. Remélem érzed a különbséget. De ha kell még segítség a helyes szövegértelmezéshez, csak írj, szívesen segítek.
2017. máj. 2. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!