Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Milyen programozási nyelvel...

Milyen programozási nyelvel illetve engine-t használjak?

Figyelt kérdés
Egy kisebb gépigényű nagyobb projektet szeretnék készíteni, és szeretném hogy optimalizált lenne a játék, és ehhez kérnék segítséget, TAPASZTALTABB emberektől, hogy milyen engine-nel írjam meg, mert a unity szerintem felesleges erőforrásokat venne el a gépből, amikre nekem nincs szükség. Ezért szeretnék válaszokat kapni hogy egy egyszerűbb projekthez szerintetek mit kéne használni...

2021. márc. 16. 07:40
 1/5 anonim ***** válasza:
6%
Bocsi, nem vagyok tapasztaltabb, de az alapján, amikot láttam a unity-ről, és nagyobb projektben gondolkodnék, én tutira azzal dolgoznék. Lehet, hogy nagyobb az erőforrásigénye, de elég sokat is tud.
2021. márc. 16. 07:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Buildbox-on dolgozok most
2021. márc. 16. 08:09
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmi fontosat nem írtál le ami alapján lehetne segíteni. Az hogy "nagyobb projekt" jelenthet ezer dolgot, az meg hogy unity feleslegesen fogyaszt erőforrásokat - igen, ahogy bármelyik másik általános célú engine is. Ha kritérium hogy soha semmit ne csináljon azon túl amire feltétlenül neked személy szerint szükséged van írj sajátot. Kérdés hogy ma, amikor egy telefon rendelkezik annyi számítási kapacitással mint egy pc 2008 ból mennyi értelme van azon izzadni hogy van 1-1,5ms overhead egy belépő szintű gépen. Unity, unreal, vagy godot, másban ma nincs értelme gondolkozni(ha tradicionális programozás érdekel).
2021. márc. 16. 08:29
 4/5 anonim ***** válasza:
4%

Hát igen. Erősen megrágnám a helyedben a 3. válaszoló mondatait.

Ez elég hülyén hangzik ugyanis, hogy kisebb gépigényű, nagyobb project.

2021. márc. 16. 08:50
 5/5 anonim válasza:

Unity: C#

Unreal: C++

Ezek a legnépszerűbb, legjobb ingyenesek.

2021. márc. 20. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!