Milyen programot használjak?
Figyelt kérdés
"Tudok" programozni, a c# használom de csak nagyon kezdő szinten. Kedvem van tovább tanulni a nyelvet, és akkor jött az ötletem, hogy egy programot akarok írni. A program azt csinálná, hogy egy gombot vagy egy gyors billentyű gombinációt lenyomok és írni kezd amit én előre megadtam neki. Erre kérni ötleteket2020. ápr. 28. 14:35
1/3 anonim válasza:
Írj egy ilyen webalkalmazást.
vscode, notepad++ bármi jó hozzá.
2/3 anonim válasza:
Visual studio mindent tud.
Lényegében össze is tudod kattintgatni elemekből a programod, csak a logikai részét kell megírni (azaz hogy írja ki amit megadtál).
Ez meg egyszerű: ha egyszerre akarod hogy kiírja, akkor stringbe felveszed amit akarsz, és egyben kiírhatod a megfelelő függvényekkel vagy változókkal (konzolos programnál Console.WriteLine(szovegem), grafikusnál például mezo.Text=szovegem ). Ennyi. Ha karakterenként akarod, akkor meg karakterenként kezeled a stringet, és for ciklus.
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!