Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Mennyi pénzbe kerül egy...

Mennyi pénzbe kerül egy screenshot android app?

Figyelt kérdés
Egy olyan appra volna szükségem, ami automatikusan ráégeti a lefotzott képre az előre megadott brand elemet(ami egy kép), majd elmenti.

#Android screenshot #android watermark #anrdoird brand watermark
2021. márc. 15. 16:21
 1/3 anonim ***** válasza:
77%
tulajdon kép csak egy fényképezőgép app ami logo-t tesz a képre amit fotóznak :D szerintem ez nem olyan komplikált, de ki használná és miért? :O
2021. márc. 15. 16:35
 2/3 anonim ***** válasza:
88%
"Photo Watermark", "Camera Watermark" az, amire keresned kell.
2021. márc. 15. 17:22
 3/3 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat! Egy - legfőképp tőzsdei hírekkel, elemzésekkel - foglalkozó oldalt készítek, ahol fontos volna, hogy nagyon gyorsan kiposztoljam a képeket, hiszen percek alatt elmozdulnak az értékek. Ennek sajnos az az oka, mert lévén hogy Kelet-Európáról beszélünk, sajnos rengeteg a tolvaj. :(

Több projektemet is szemrebbenés nélkül ellopták, amint megosztottam valamit, pillanatok alatt egy másik platformon láttam viszont.. Azonban, ha képes lennék rá égetni egy brandet, úgy nem tudnák lelopni. Pontosabban tudnák, de csak úgy, ha szövegesen kiírják belőel az információt, viszont mire ezt megteszik, már használhatatlanná válnának.

Ez lenne a tervem, kerestem mobil appokat, de általában túl hosszadalmas volt ez az egyszerű folyamat, ahol pedig nem, ott csupán felirattal tudtam volna ellátni őket :S

2021. márc. 15. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!