Mennyi pénzbe kerül egy screenshot android app?
Nagyon köszönöm a válaszokat! Egy - legfőképp tőzsdei hírekkel, elemzésekkel - foglalkozó oldalt készítek, ahol fontos volna, hogy nagyon gyorsan kiposztoljam a képeket, hiszen percek alatt elmozdulnak az értékek. Ennek sajnos az az oka, mert lévén hogy Kelet-Európáról beszélünk, sajnos rengeteg a tolvaj. :(
Több projektemet is szemrebbenés nélkül ellopták, amint megosztottam valamit, pillanatok alatt egy másik platformon láttam viszont.. Azonban, ha képes lennék rá égetni egy brandet, úgy nem tudnák lelopni. Pontosabban tudnák, de csak úgy, ha szövegesen kiírják belőel az információt, viszont mire ezt megteszik, már használhatatlanná válnának.
Ez lenne a tervem, kerestem mobil appokat, de általában túl hosszadalmas volt ez az egyszerű folyamat, ahol pedig nem, ott csupán felirattal tudtam volna ellátni őket :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!