Mikor kaptátok meg az első fejlesztői munkátokat?
Unom a különféle diákmunkákat és a szívemhez közel álló munkát végeznék már.. Jelenleg az Óbudai egyetemen tanulok BSc-n. Ez a 2. félévem, eddig nagyon jól teljesítettem.
Az érdekelne engem, hogy aki ezt a kérdést olvassa és programozóként dolgozik, mikor(hányadik életévében) és hogyan kapta meg az első munkáját?
Az a baj, hogyha elolvasok egy álláshirdetést akkor sokszor annyi mindent felsorolnak ott, hogy azt érzem, hogy ehhez én kevés vagyok még.. Viszont nagyon gyorsan és könnyen tanulok és tudom , hogyha sikerül elhelyezkednem akkor ott szivacsként szívok majd magamba mindent.
#1-es, ez szörnyen hangzik, részvétem
Kb 20 évesen, egy ismerös ismerösének csináltunk weboldalt a panziójának.
A második valamivel utánna volt, ott szintén egy ismerös ismerösének kellett egy webshop.
3: az egy színvonalas cég lehet :D
Én BSC 5. félévben lettem gyakornok 21 évesen, majd az első rendes szerződésemet egy évre rá.
4: Egy magyar nagyvállalat volt. Amúgy, elég jól is prosperált, akkoriban.
A dolog kulcsa, hogy nem én voltam olyan penge, csak a kollégáim nem értettek ahhoz amit csináltak. Egyik sem volt programfejlesztő, bár igaz, mind mérnök volt. A cég által használt szoftvereket ők csinálták, zömében visual basicben, plusz MS Access, DBase III, meg hasonló avitt, shit dolgok. Részben még DOS környezetre.
Ezt reBuildeltem én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!