Oroszvírus?hogyan távolítsák el?
Figyelt kérdés
Tesómtól kértem el a GTA San Andreas-t,és orosz kém program települt a laptopomra.
Gondoltam,gyári vissza állítás,nem sikerült,gondoltam kis naívan hogy tesómnak nincs ilyen,akkor hogyan települt volna?
Mivel le van tárolva a laptop akkor tényleg senki se nyúlhatot hozzá,és tényleg nem töltök le illegálisan játékot.
Gondoltam hogy feltörték a laptopomra,szóval gépen próbáltam ki,na és azon települt..mondom mekkora hülye vagyok.
Utánna próbálkoztam valamivel,de semmi.
És mondom a SD kártyát bele teszem a telefonra és tényleg töröltem a GTA San Andreas-t,de még telómra is települt valahogy.
Ilyen esetben mit lehet tenni?
Ötletek?
#Informatika,vírus, programozás
2021. febr. 27. 19:39
11/15 A kérdező kommentje:
10
jó diszlexia,de kösz a segítséget.
2021. febr. 28. 11:56
12/15 anonim válasza:
Ennek semmi köze a diszlexiához.
13/15 A kérdező kommentje:
Ő írta hogy milyen a fogalmazásom
2021. febr. 28. 19:17
14/15 anonim válasza:
diszlexia az a helyesírásra hat nem a fogalmazásra
15/15 A kérdező kommentje:
14
dehogynem..
Ink válaszoljál a kérdésre minthogy kötekedjél..
2021. márc. 1. 15:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!